Bråtejordet/Strømmen – Arealeffektiv 2-roms leilighet med utgang til terrasse

Bråtejordet 57,
1465 Strømmen,

Prisantydning

11 000 NOK

Boligtype

P-Rom

39 m2

Antall soverom

1 soverom

Byggeår

2017

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Utleie
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2017
Kommunenr.
0219
Gårdsnr.
78
Bruksnr.
409
Seksjonsnr.
12
Leilighetsnr.
B103
Primærrom
39 m2
Antall rom
2
Soverom
1
Etasje
1

Fasiliteter

 • Moderne
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Turterreng
 • Heis
 • Parkett

Beskrivelse

Bråtejordet/Strømmen – Arealeffektiv 2-roms leilighet med utgang til terrasse

Månedsleie: kr 11 000 kr

Inkluderer
a-konto fjernvarme/varmtvann (kr 332,- pr mnd),
Depositum: kr 37350
Primærrom: 37 m²
Bruksareal: 37 m²
Soverom: 1
Bruttoareal: 37 m²
Etasje 1.
Boligtype: Leilighet
Leieperiode: 25.02.2020

Fasiliteter

 • Delvis møblert/umøblert
 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Heis
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Turterreng

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL BRÅTEJORDET 57!
Svært tiltalende 2-roms leilighet fra 2016, beliggende på en høyde ovenfor Strømmen sentrum, med flott utsikt og kort vei til togstasjon og Strømmen Storsenter. Boligen ligger i 1. etasje, og har utgang til romslig markterrasse. Meget god standard – flytt rett inn!

Kort fortalt:
2-roms selveier på bakkeplan med markterrasse
Innvendig bod
Åpen stue-/kjøkkenløsning
Flott bad
A-konto Fjernvarme/v.vann  og TV/Internett inkl. i fellesutgifter
Kort vei til Strømmen Storsenter
Gangavstand til togstasjon på Strømmen
Lysløype på «andre» siden av veien

Beliggenhet

Bråtejordet  ligger sentralt til på en høyde ovenfor Strømmen sentrum, med flott utsikt og kort vei til togstasjon og Strømmen storsenter. I nærområdet ligger idrettsanlegg, barnehage og barneskole. Rett ved rekkehuset ligger nye Bråtejordet ungdomsskole som åpnet høsten 2014 og Bråtejordet barnehage (åpnet 2016). Bråteåsen og Bråteskogen, med bl.a. lysløype byr på et rikt naturog friluftsliv like utenfor stuedøren. Skedsmo er en allsidig kommune. Med sin sentrale og naturskjønne beliggenhet har kommunen et mangfold av muligheter. Her finner du en god blanding av det energiske og urbane, og det sunne og friske som innbyr til all slags utendørsaktiviterer hele året. Bor du på Bråtejordet har du tilgang til det meste i gangavstand fra der du bor. Østmarka byr også på gode rekreasjonsmuligheter med tur- og skiterreng og bade- og fiskevann. Her finner du flotte gang- og sykkelveier, samt friområder langs Øyeren, Sagelva og Nitelva som også er rike på gode fiske- og båtmuligheter. Ikke langt unna finner du også Nebbursvollen Friluftsbad, et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m., samt Marikollen idrettspark med bl.a. lysløype, alpinanlegg, ny idrettshall, fotballbaner og svømmehall. Skedsmo kommune er med andre ord en meget barnevennlig og attraktiv kommune å bo i. Syklistenes Landsforeningen har kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby fem ganger på rad, og det er bl.a. asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva i Lillestrøm. Det er flere dagligvareforretninger i området. Det er kort avstand til både Kiwi, Rema 1000, Meny og Skjetten senteret. En spasertur unna finner vi uansett Strømmen Storsenter, som fremstår i dag som landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Strømmen Storsenter ble i tillegg kåret til Årets Kjøpesenter i Norge i 2015 og Årets Romeriksbedrift. Videre er det nærhet til bank, post, vinmonopol, kino, puber og flere spennende restauranter. Lillestrøm sentrum kan også by på en rekke spennende spisesteder og et variert utvalg av butikker. Triaden og Metro senteret på Lørenskog ligger også i umiddelbar nærhet.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Med bil fra Strømmen tar det ca. 4 min til Lillestrøm, 10 min til Lørenskog, 17 min til Oslo S og 24 min til Oslo lufthavn. Nærmeste bussholdeplass (Niels Høeghs vei) er kun 3 minutters gange unna boligen og Strømmen togstasjon er ca 10 minutters gange fra boligen. Reisetid til Oslo S fra Lillestrøm stasjon er kun 11 min og til Gardermoen er det 25 min med lokaltog eller 14 min med flytoget. Gode bussforbindelser til Oslo, Lillestrøm, Ahus og Olavsgård.

Boligen er ny (desember 2017) og fremstår som lys og tidsriktig.

Kjøkken fra Sigdal med hvite fronter og stålhåndtak.

Baderomsinnredningen er også moderne. Det er heldekkende hvit servant med underskap, ettgreps servantbatteri, speil over baderomsinnredning, stikk på vegg ved innredning, vegghengt toalett i hvit porselen med dempesete, rette dusjvegger i glass. Det er opplegg for vaskemaskin på badet. Badet er pent flislagt med keramiske fliser i fargen lys beige.

På gulvene er det lagt en flott 1-stavs hvitlakkert eikeparkett. Tak og vegger er malt i fargen eggehvit. Det medfølger garderobeskap. Skapene har glatte, hvitfolierte fronter og garderobestang og hyller som innredning.

Møblement kan avtales med utleier.

Balansert ventilasjon. Vannbåren oppvarming. Automatsikringer.

Oppvarming:

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Vannbåren varme i samtlige rom, unntatt bod. Oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme.

Elektrisitet: 

Strøm er ikke inkludert i husleien. A-konto fjernvarme/v.vann er inkludert i leieprisen og overforbruk utregnes 2 ganger pr år årlig og dekkes av leietaker.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: fra 25.02.2020
Leietid: 25.02.2020 – 28.02.2023

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Prisinformasjon

Leie pr mnd: kr 11.000,-
Leie totalt: kr 11,000,-

Sikkerhetsstillelse

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i Bien Sparebank, eller etablere en leiegaranti fra forsikringsselskap. Velges kontant depositum i Bien Sparebank, er sikkerhetsbeløpet tilsvarende 4 måneders husleie. Som et alternativ til depositum tilbyr vi en unik leiegaranti som sikkerhet for leieforholdet ditt.

Energimerking

Boligens energiattest kan utleveres ved henvendelse til megler.

Eierforhold

Leilighet (selveier)

Diverse

Det er ikke tillatt å røyke i boligen.
Det er ikke tillatt med husdyr uten eiers skriftlige samtykke.
Leietager plikter å ha vanlig innbo- og løsøreforsikring som på vanlig måte dekker innbrudd, brann, vannskade mv.
Boring i fliser eller andre faste deler av leiligheten skal varsles og forhåndssamtykkes av utleier.
Større oppheng på vegg i form av hyller og tv skal varsles og forhåndssamtykkes av utleier.
Med vedlikehold menes trimming, klipping, fjerning av ugress og beskjæring av grøntarealene, samt snømåking både av grøntarealer og oppkjørsel.

Bolignummer

Boligens bolignummer er: H0102

Nettannonsen er ikke komplett, og det anbefales å laste ned prospekt.


Prisantydning
11 000 NOK


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Bråtejordet 57,
1465 Strømmen,
Norge

Kontakt megler

Alen Putes

93203259 Send e-post
Alen Putes
Finnkode: 141925527.