Bråtejordet/Strømmen – Arealeffektiv 2-roms leilighet med utgang til terrasse

Bråtejordet 59,
1465 Strømmen,

Prisantydning

11 500 NOK

Boligtype

P-Rom

39 m2

Antall soverom

1 soverom

Byggeår

2017

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
LeilighetUtleie
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2017
Kommunenr.
0219
Gårdsnr.
78
Bruksnr.
409
Seksjonsnr.
13
Leilighetsnr.
B103
Primærrom
39 m2
Antall rom
2
Soverom
1
Etasje
1

Fasiliteter

  • Moderne
  • Barnevennlig
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Rolig
  • Turterreng
  • Heis
  • Parkett

Beskrivelse

Bråtejordet/Strømmen – Arealeffektiv 2-roms leilighet med utgang til terrasse

Bråtejordet 59, 1465 Strømmen

Månedsleie
11 500 kr
Inkluderer: kabel-tv/internett, a-konto fjernvarme, v.vann.Depositum34500
Primærrom 39 m²
Soverom 1
Etasje 1
Boligtype Leilighet
Leieperiode 01.03.2019 – 01.03.2022
Energimerking B – lysegrønn

Fasiliteter
Umøblert
Aircondition
Balkong/Terrasse
Barnevennlig
Bredbåndstilknytning
Heis
Kabel-TV
Parkett
Rolig
Turterreng
Beskrivelse

Beliggenhet

Bråtejordet ligger sentralt til på en høyde ovenfor Strømmen sentrum, med flott utsikt og kort vei til togstasjon og Strømmen storsenter. I nærområdet ligger idrettsanlegg, barnehage og barneskole. Rett ved rekkehuset ligger nye Bråtejordet ungdomsskole som åpnet høsten 2014 og Bråtejordet barnehage (åpnet 2016). Bråteåsen og Bråteskogen, med bl.a. lysløype byr på et rikt naturog friluftsliv like utenfor stuedøren. Skedsmo er en allsidig kommune. Med sin sentrale og naturskjønne beliggenhet har kommunen et mangfold av muligheter. Her finner du en god blanding av det energiske og urbane, og det sunne og friske som innbyr til all slags utendørsaktiviterer hele året. Bor du på Bråtejordet har du tilgang til det meste i gangavstand fra der du bor. Østmarka byr også på gode rekreasjonsmuligheter med tur- og skiterreng og bade- og fiskevann. Her finner du flotte gang- og sykkelveier, samt friområder langs Øyeren, Sagelva og Nitelva som også er rike på gode fiske- og båtmuligheter. Ikke langt unna finner du også Nebbursvollen Friluftsbad, et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m., samt Marikollen idrettspark med bl.a. lysløype, alpinanlegg, ny idrettshall, fotballbaner og svømmehall. Skedsmo kommune er med andre ord en meget barnevennlig og attraktiv kommune å bo i. Syklistenes Landsforeningen har kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby fem ganger på rad, og det er bl.a. asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva i Lillestrøm. Det er flere dagligvareforretninger i området. Det er kort avstand til både Kiwi, Rema 1000, Meny og Skjetten senteret. En spasertur unna finner vi uansett Strømmen Storsenter, som fremstår i dag som landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Strømmen Storsenter ble i tillegg kåret til Årets Kjøpesenter i Norge i 2015 og Årets Romeriksbedrift. Videre er det nærhet til bank, post, vinmonopol, kino, puber og flere spennende restauranter. Lillestrøm sentrum kan også by på en rekke spennende spisesteder og et variert utvalg av butikker. Triaden og Metro senteret på Lørenskog ligger også i umiddelbar nærhet.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Med bil fra Strømmen tar det ca. 4 min til Lillestrøm, 10 min til Lørenskog, 17 min til Oslo S og 24 min til Oslo lufthavn. Nærmeste bussholdeplass (Niels Høeghs vei) er kun 3 minutters gange unna boligen og Strømmen togstasjon er ca 10 minutters gange fra boligen. Reisetid til Oslo S fra Lillestrøm stasjon er kun 11 min og til Gardermoen er det 25 min med lokaltog eller 14 min med flytoget. Gode bussforbindelser til Oslo, Lillestrøm, Ahus og Olavsgård.

Standard:

Boligen er ny (desember 2017) og fremstår som lys og tidsriktig.

Kjøkken fra Sigdal med hvite fronter og stålhåndtak type Hekken. 30 mm laminat benkeplate i farge 551 mørk grå kvarts.

Baderomsinnredningen er også moderne. Det er heldekkende hvit servant med underskap, ettgreps servantbatteri, speil over baderomsinnredning, stikk på vegg ved innredning, vegghengt toalett i hvit porselen med dempesete, rette dusjvegger i glass. Det er opplegg for vaskemaskin på badet. Badet er pent flislagt med keramiske fliser i fargen lys beige. På gulv er det fliser i formatet 30×30 cm. I dusjnisjen er det tilsvarende flis i formatet 3×3 cm. På vegg er det fliser i formatet 30×60 cm liggende.

På gulvene er det lagt en flott 1-stavs hvitlakkert eikeparkett. Tak og vegger er malt i fargen eggehvit. Det medfølger to garderobeskap. Skapene har glatte, hvitfolierte fronter og garderobestang og hyller som innredning.

Balansert ventilasjon. Vannbåren oppvarming. Automatsikringer.

Oppvarming:

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Vannbåren varme i samtlige rom, unntatt bod. Oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme.

Elektrisitet:

Strøm er ikke inkludert i husleien. A-konto fjernvarme er inkludert i leieprisen og overforbruk utregnes årlig og dekkes av leietaker.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.03.2019
Leietid: 01.03.2019 – 01.03.2022

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.


Prisantydning
11 500 NOK


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Bråtejordet 59,
1465 Strømmen,
Norge

Kontakt megler

Alen Putes

93203259 Send e-post
Alen Putes
Finnkode: 141925527.