SOLGT! – Benajarafe – Velez Málaga – Stor villa som ligger kun 3 minutters gange fra de uberørte strendene i Benajarafe!

Avenida del Rey Juan Carlos I, Vélez-Málaga, Spania,

Prisantydning

520 000 EUR

Boligtype

Antall soverom

8 soverom

Byggeår

2000

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

F
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2000
Renovert i år
2006
Energimerking
F
Bruksareal
555 m2
Tomteareal
675 m2 (eiet)
Antall rom
10
Soverom
8

Fasiliteter

 • Balkong
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Turterreng
 • Bredbåndstilknytning
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Hage
 • Terrasse

Beskrivelse

Stor villa som ligger kun 3 minutters gange fra de uberørte strendene i Benajarafe!

Den ligger på en tomt på 675 m2 og har et areal på ca 555 m2 som er fordelt på: entre, romslig stue med peis, spisestue, kontorområde, kontorkjøkken, 1 bad og 1 dobbelt soverom.

I første etasje har vi 4 flotte doble soverom (ett av dem med eget bad og stor terrasse med havutsikt) og 1 stort bad.

I -1 etasje har vi 2 selvstendige leiligheter med kjøkken, bad og soverom, ideelle for sommersesongene og for familiebesøk.

Utenfor finner vi parkering for 2 biler, store uteplasser og terrasser, et praktfullt oppvarmet svømmebasseng, et bad, bod og tilgang til en stor kjeller/garasje.

Bygget i 2000 og renovert i 2006.

Velkommen til Malaga – navet på solkysten og det perfekte stedet for de som ønsker en blanding mellom strandliv og storbypuls. Denne havnebyen har gjennomgått en stor transformasjon de siste årene, og har forvandlet seg fra en industriby til et blomstrende kultursenter.

Historie
I byens gamle bysentrum, Centro Historico, er det museer å besøke rundt hvert gatehjørne. Den kanskje mest kjente av dem er Picasso-museet, hvor du kan se over 280 verk av den verdensberømte maleren med samme navn. Picasso ble født i akkurat denne byen. Til og med skuespilleren Antonio Banderas, kjent for mange som Zorro, kommer fra Malaga og blir noen ganger sett vandre rundt i byen, selv om han for det meste bor i USA.

Noe som vanligvis beskrives som særegent for Malaga er nettopp dens historiske kulturarv. Byens historie strekker seg helt tilbake til antikken – en tid som fortsatt huskes i dag gjennom de historiske levningene som kan oppleves på stedet. Rett ved sentrum av byen finner du de mauriske festningene Gibralfaro og Alcazaba, hvorav sistnevnte er over 1000 år gammel. Dette historiske minnet har blitt hyllet som en av de best bevarte mauriske festningene i Andalusia.

Klima og utflukter
Med over 300 soldager per år lokker også late dager på stranden, som du kan nyte store deler av året takket være det subtropiske middelhavsklimaet. Malaga byr på flere vakre og lange strender, den kanskje mest kjente er Malagueta-stranden, som ligger kun en kort spasertur fra sentrum. Er du på jakt etter et litt mer aktivt utfluktsmål, kan du velge mellom en av golfbanene i nærheten, legge ut på fottur, eller hvorfor ikke klatre eller prøve paragliding.

Flyplass og kommunikasjon
Du kommer deg enkelt til Malaga flyplass, som ligger en mil sørvest for byen, med en av de daglige flyvningene fra Oslo og andre norske byer.

Det er enkelt å komme seg rundt i byen ved enten å velge en av de 41 busslinjene som betjener byen på dagtid, eller ved å ta t-banen. Ettersom Malaga på overflaten er en relativt kompakt by, er det også mulig å gå mellom de ulike bydelene i stor grad. Ønsker du å utforske andre spanske byer kan du gå til Malagas togstasjon hvor det blant annet er mulig å reise til Madrid på litt over to og en halv time med hurtigtog.

Finn riktig bolig i Malaga
Enten du er på utkikk etter en bolig med sentral beliggenhet eller foretrekker å bo litt mer i utkanten av byen, så hjelper vi deg å finne din drømmebolig. Her er det eksisterende boliger med mye av den eldre sjarmen men også moderne nyproduksjoner med nyskapende arkitektur og fasiliteter som basseng og treningsrom.

Du er velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkelen AS, så hjelper vi deg med å finne drømmeboligen. Vi ønsker å være ditt opplagte valg når du skal velge megler!


Prisantydning
520 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Avenida del Rey Juan Carlos I, Vélez-Málaga, Spania,
Spania

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518075 Send e-post
Alf Grønneflåta

Alen Putes

Medhjelper
22993380 93203259 Send e-post
Alen Putes