Alicante – Strandnær og godt planlagt leilighet i moderne stil med balkong i Alicante by

Avinguda De Denia ,
03005 Alicante,
,

Prisantydning

169 900 EUR

Boligtype

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

1962

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

F
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1962
Energimerking
F
Bruksareal
90 m2
Antall rom
4
Soverom
3
Etasje
3

Fasiliteter

  • Air Condition
  • Balkong
  • Moderne
  • Barnevennlig
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Rolig
  • Sentralt

Beskrivelse

Hjertelig velkommen til denne godt planlagte leiligheten med balkong i Alicante. Her bor du en kort spasertur fra Postiguet bystrand, kjøpesenteret Plaza Mar 2 og det fine Castillo de Santa Barbara. Du har også nærhet til byens store utvalg av butikker, restauranter og kafeer. I Alicante er det gode forbindelser med buss, trikk (TRIKK) og flybuss (C6).

Leiligheten er på ca 90 kvadratmeter og ligger i 3. etasje (ingen heis). Det er stilrent og moderne med en gjennomtenkt planløsning og et gode lystforhold. Det er tre soverom, to bad, stue og kjøkken. Det er også en mindre balkong med utsikt over Middelhavet og området rundt.

Stuen er romslig med rikelig med plater til både sittegruppe og spiseplass. Herfra kommer du til leilighetens balkong, på balkongen er det plass til et lite bord med stoler.
Arbeidskjøkkenet er overflateeffektivt med gode arbeidsflater og oppbevaringsmuligheter. I tilknytning til kjøkkenet er det en uteplass som brukes som vaskerom.

Tre soverom i trivelige beliggenheter og med gode lysforhold. Hovedsoverommet er innredet med dobbeltseng og nattbord og med gode oppbevaringsmuligheter i innebygget garderobeskap. Ytterligere to soverom, hvorav det ene er innredet med dobbeltseng og et lite skrivebord, mens det tredje er innredet med enkeltseng, køyeseng og garderobeskap.

To friske bad i lyse farger utstyrt med toalett, vask og dusj. Begge badene har vinduer.

Kort sagt: et godt planlagt leilighet med en sentral beliggenhet ved stranden i Alicante. Velkommen til å kontakte oss på Eiendomsnøkkelen AS, avd. Torevieja for mer informasjon eller for å bestille visning. Vi gjennomfører også digitale visninger.

Avstand til strand 0,4 km
Avstand til sjøen 0,4 km
Avstand til flyplass 14 km
Avstand til kjøpessenter 0,6 km
Avstand til ssukehus 1,5 km
Avstand til golfbane 6 km

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
169 900 EUR

Husleie/felleskostnader
43,- pr mnd.

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Avinguda De Denia ,
03005 Alicante,
AlicanteSpania

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta