Vålerenga – Lys og praktisk 1-roms m/ kort gangavstand til buss og T-bane.

Strømsveien 20,
0657 Oslo,

Prisantydning

7 500 NOK

Boligtype

P-Rom

15 m2

Byggeår

1933

Eierform

Andel
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Utleie
Eieform
Andel
Byggeår
1933
Renovert i år
2006
BRL navn
Borettslaget Nedre Vålerenga
Kommunenr.
0301
Leilighetsnr.
H0301
Primærrom
15 m2
Bruksareal
15 m2
Antall rom
1
Etasje
2

Fasiliteter

  • Fellesvaskeri
  • Kabel-TV
  • Vaktmestertjeneste
  • Turterreng
  • Bredbåndstilknytning
  • Sentralt

Beskrivelse

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt boligområde på Vålerenga/Galgeberg i Oslo, vis à via Jordal idrettspark, og med gangavstand til god offentlig kommunikasjon. Området har en fin blanding av nyere bebyggelse, velholdte blokker og eldre trehus. Fra boligen er det også kort gange til alle hovedstadens fasiliteter som butikker, kafeer og parker. Smia kunstgalleri og kulturkafé ligger like i nærheten. Videre er det flotte turområder i området med Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk have, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Jordal idrettspark byr på kunstgressbane, skøytehall, amerikansk fotball og skateanlegg m.m. Det er også kort vei til Tøyenbadet, samt Valle Hovin og Valhall Arena som er kjent for sine allsidige idrettsanlegg og store konsertarrangementer. Her finner du også Hovindammen, en liten idyll med omkringliggende gangstier, sittebenker og grønne lunger.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Jordal og Rema 1000 Jordal eller Ensjø. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tøyen, Grønland Basar og Fyrstikktorget et rikt og variert utvalg. Grünerløkka og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via god offentlig kommunikasjon, sykkel og bil.

Offentlig kommunikasjon

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste holdeplass for buss er Vålerenga og ligger like ved boligen. Fra Ensjø T-banestasjon går det fire linjer. Med bil fra Vålerenga tar det ca., 7 min til Økern, 7 min til Grünerløkka, 8 min til Oslo S og 29 min til Oslo lufthavn.

Leiligheten inneholder:

Bad, gang, stue/kjøkken, bod i kjeller. Mye skap-plass. Get-Kabel Tv og bredbånd inkldert i leien. Fellesvaskeri i kjeller med vaskemaskiner og tørketromler.

Entrè

I entreen er det fliser på gulv og lysmalte vegger, i likhet med i stuen. Entreen har et stort garderobeskap med fine oppbevaringsmuligheter og ekstra lagringsplass i en disponibel kjellerbod.

Stue med hybelkjøkken

Leiligheten har en trivelig stue, hvor det slippes inn godt med dagslys fra et stort vindu. Rommet har fliser på gulv og lysmalte vegger med listefrie overganger til tak. I den ene enden av stuen er det montert et hybelkjøkken, bestående av overskap og en underseksjon med vaskekum. Kjøkkenet har ventilator over komfyrsplass. Videre er det plass for møblement som seng/sovesofa og spisebord i rommet.

Bad/Wc/Vaskerom Badet har lyse fliser på gulv og vegger. Rommet er innredet med servantskap, veggskap og speil med overbelysning. Videre er det toalett og et åpent dusjhjørne.

Annet: Boligen leies ut i den stand den er ved overtakelsen jfr. Husleielovens §2-5.

Oppvarming: Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner. Varmekabler.

Husleie
Kr. 7.900 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse:
Leietid: 15.08.2018 – 15.08.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.05.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.08.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.05.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!


Prisantydning
7 500 NOK

Husleie/felleskostnader
7500
Husleie/felleskostnader inkl
7500

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Strømsveien 20,
0657 Oslo,
Norge

Kontakt megler

Alen Putes

93203259 Send e-post
Alen Putes
Finnkode: 129998732.