Hemsedal -Tinden Apartements – Stor fritidsleilighet med stor balkong rett ved Hemsedal skisenter.

Tinden,
3560 Hemsedal,

Prisantydning

3 200 000 NOK

Totalpris

3 281 342 NOK

Boligtype

P-Rom

90 m2

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

2000

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Fellesformue
41 487 NOK
Kommunale avg.
1 312 NOK
Boligtype
Fritidsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2000
Kommunenr.
3042
Gårdsnr.
72
Bruksnr.
128
Seksjonsnr.
16
Leilighetsnr.
315
Primærrom
90 m2
Bruksareal
92 m2
Tomteareal
1683 m2 (eiet)
Antall rom
4
Soverom
3
Etasje
2

Fasiliteter

 • Balkong
 • Moderne
 • Peis/ildsted
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Rolig
 • Turterreng
 • Bredbåndstilknytning
 • Sentralt

Beskrivelse

ADRESSE

Tinden Apartements

Leilighet 315

3560 Hemsedal

MATRIKKEL

Gnr.72, Bnr.128, Snr.16 i Hemsedal kommune

Eier: Tønnes Herman Thomstad

BELIGGENHET, ADKOMST

Leiligheten har sentral beliggenhet i Hemsedal Fjellandsby nær skisenteret. Det planlegges løypetrase rett utenfor inngangen. Da kan det bli kun 20 meter til skianlegget. Pr.d.d så er det ca 100 meter til nærmeste bakke. Det er gangavstand til sentrum med et godt utbygd utvalg av butikker, restauranter og annet servicetilbud.

Det er ca 3 timers kjøring fra Oslo, og ca 4 timer fra Bergen. Det er ca ½ time til Gol, som er nærmeste togstasjon.

Det er privat adkomst fra Skiheisvegen via Heiskroken. Leiligheten ligger i 2. etasje og er en endeleilighet med vidstrakt utsikt i tre himmelretninger.

NÆROMRÅDET

Hemsedal er viden kjent som en av Norges og kasnkje Nordens beste skianlegg. Her har du «tøffere» nedfarter med konkurransearenaer og bratte bakker kombinert med utfordrende offpist og stort barneområde og Snow Parks. Det er også slake bakker for de som ønsker å ta mindre utfordringer. Med andre ord, tilbud til liten og stor.

For den som liker langrenn, klassisk eller skøyting, har du rikelige turmuligheter med over 250 km tilrettelagte spor på fjellet og i dalen. Det er også en ny lysløype 250 meter fra leiligheten. Utenom snø sesongen er det en fin rulleskitrase.

Hemsedal er en helårsdestinasjon og det er fullt av aktiviteter til alle årstider. Velg blant de mange rutene for å vandre i fjellet, fiske, klatre, sykle eller spille golf.

BYGNINGER

Byggene i Tinden Apartments er over tre etasjer + loft. Denne leiligheten er en endeleilighet og ligger i andre etasje.

BYGNINGER OG BYGGEMÅTE

Bebyggelsen er detaljert beskrevet i tilstandsrapporten. Det nevnes spesielt at byggene har etasjeskillere i betong/ murelementer. Ytterveggene over grunnmur er bygget av stål og betong med utfyllende bindingsverk.

Utvendig har byggene liggende kledning og takene er tekket med torv.

Vinduene er av tre med tolags glass. Både dører og vinduer er i god stand sammenholdt med alder og er gitt tilstandsgrad 2 i takstrapporten, se taktsrapporten side 7.

Det er utgang fra stue/kjøkken til 20 kvm stor solrik terrasse hvor det er godt med sitteplasser. Dette er viktig i forbindelse med utleie.

AREALER

BTA/BRA/P-rom: 102/90/90 m2

ANTALL ROM (EVT. SENGER)/ROMBESKRIVELSE

Oppholdsrom: Entre/gang, stue, kjøkken (åpen løsning), 3 soverom, 2 bad, badsturom og 2 wc. Det er 10-12 sengeplasser og en leilighet som er godt tilrettelagt for utleie.

STANDARD

Stue/kjøkken: Det er åpen stue og kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord og en romslig sofagruppe. Det er gasspeis i hjørnet som gir hyggelig stemning enten du sitter til bords eller koser deg i sofaen. Kjøkkenet er innredet med benk og skap med profilerte fronter og heltre benkeplate. Integrert fryse-/kjøleskap og komfyr. Frittstående oppvaskmaskin.

Fra stuen er det utgang til en stor terrasse

Bad: Det er 2 bad hvorav det ene har montert boblebad og badstue. Innglasset dusjnisje i begge badene. Pene flislagte gulv og vegger. Det er Wc i hvert av badene. Begge badene har fått tilstandsgrad 2 i takstrapporten. Det vises til takstrapporten side 8, 9 og 10.

Soverom: Det er 3 soverom innredet med 10-12 sengeplasser. med tregulv og panelte vegger og tak.

Bod: Leiligheten disponerer en sportsbod som er praktisk plassert ved felles trappeløp. I tillegg er det en liten bod, praktisk plassert ved inngangsdøren.

MØBLERING / UTSTYR

Leiligheten er «ferdig»- møblert med et stort langbord og sittebenker som egner seg for mange gjester og hyggelige selskap. Det en raus hjørnesofa med stuebord og gasspeis. Soverommene har dobbeltseng, familiekøyer og senger og annet. Leiligheten selges med alt innbo og løsøre.

OPPVARMING

Elektrisk. Gasspeis.

PARKERING

På felles tomt (sameiet)

TOMT

Areal: 1 683 kvm, Eierform: Eiet tomt

VEI, VANN OG AVLØP

Det er privat adkomst fra hovedvei. Offentlig tilknyttet vann og avløp med privat stikkledning frem til offentlig vei.

REGULERINGSPLAN/ANDRE FORHOLD

Eiendommen omfattes av reguleringsplan for «Tinden Apartements» med formål appartementsbygg, pl id …… Regulert til næring med utleieklausul

Bebyggelsen er organisert som et eierseksjonssameie med egne vedtekter. I hht vedtektene pkt. 2.2 fremgår utleieplikt på leiligheten. Men som eier, bestemmer du selv når du vil bruke leiligheten. Sameiet har inngått avtale med Skistar som organiserer utleien. Frem til nå har leieinntektene gått til en felles pooldeling. Men fra inneværende sesong er det bestemt at leieinntektene skal gå til direkte til den enkelte leilighet.

FERDIGATTEST

Se vedlegg i salgsoppgaven.

ØKONOMISKE FORHOLD

Prisantydning

3 200 000,-

Omkostninger

172,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

80 000,- (Dokumentavgift (2,5% forutsett salgsverdi kr 3.200.000)

——————————————————–

81 342,- (Omkostninger totalt)

——————————————————–

3 281 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

ENERGIFORBRUK OG ENERGIMERKING

Rød / D, se vedlagte energiattest for mer informasjon.

BUDGIVNING

Alle bud skal inngis skriftlig til eiendomsmegler, som formidler disse videre til oppdragsgiver. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger. Alle punkter i budskjema må fylles ut før innsendelse. Det bes også opplyst navn og direkte telefonnummer til saksbehandler i budgivers bank/finansieringsinstitusjon som kan bekrefte at finansiering er i orden. Før formidling av bud til oppdragsgiver skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Med skriftlige bud menes også elektroniske meldinger som e-post til: bente@eiendomsnokkelen.no
og/eller SMS til: +47 915 58 045, når informasjonen i disse er tilgjengelig også for ettertiden.

Bud kan innsendes elektronisk via annonse for eiendommen på Finn.no, Finn-kode: 197205183, eller vedlagte budskjema i salgsoppgave kan benyttes og sendes på e-post til: bente@eiendomsnokkelen.no.

For øvrig vises det til vedlagte «Forbrukerinformasjon om budgivning» inntatt i salgsoppgaven.

HVITVASKINGSLOVEN
Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

PERSONVERNOPPPLYSNINGSLOVEN
I henhold til personvernopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

FORBEHOLD OM EIENDOMMENS TILSTAND / SOLGT ‘AS IS’ / SALGSBETINGELSER

Eiendommen selges i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9.
Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene.

Eiendommen har likevel mangel i følgende tilfeller:

Når selger ikke oppfyller sine konkrete forpliktelser under denne kontrakt.

Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt, jf. avhendingslova § 3-7.

Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte, jf. avhendingslova § 3-8.

Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingslova § 3-9 annet punktum.

Når bygning og/eller tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren, jf. avhendingslova § 3-3.

Kjøperen kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han ble kjent med eller burde blitt kjent med ved besiktigelsen. Det samme gjelder andre forhold kjøper kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jf., avhendingslova § 3-10. Kjøper oppfordres til å undersøke eiendommen grundig og gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Det gjøres oppmerksom på at Stortinget har vedtatt endringer i avhendingslova den 17.2.2020. Disse trer i kraft pr 01.01.2021.

OPPDRAG
1-20-0028 Eiendomsnøkkelen AS, Org.nr.860744392

Kontaktperson : Bente-Marie Nørgård, Advokat/Megler
e-postadresse: bente@eiendomsnokkelen.no, tlf.: 91558045

Alf Grønneflåta, Eiendomsmegler
e-postadresse: alf@eiendomsnokkelen.no , tlf.: 97518975

MEGLERS VEDERLAG OG UTLEGG
Meglerprovisjon: kr. 48.000,- eks. mva. I tillegg betaler selger for direkte utlegg i forbindelse med salgsoppdraget. Så som tilstandsrapport, gebyr for innhenting av kommunale opplysninger, foto, trykking av salgsoppgave og utgifter til annonsering.

VEDLEGG TIL SALGSOPPGAVEN

Tilstandsrappport fra Progetto AS v/sertifisert takstmann Petter Homstvedt.
Budskjema
Energiattest
Ferdigattest/brukstillatelse
Reguleringsplaner og bestemmelser faste løpende kostnader

Felleskostnader kr 2.885. Strøm kr 1.039.

Vedleggene sammen med opplysningene på denne siden utgjør en komplett salgsoppgave.

NB! Dersom du ikke velger å holdes oppdatert ifbm. salget av denne eiendommen, kan du gå glipp av viktig informasjon.

TINGLYSTE RETTIGHETER OG FORPLIKTELSER

Se vedlagte utskrift fra grunnboken.

LEDIG/OVERTAGELSE

Eiendommen er ledig for overtakelse etter avtale med eier.

OPPGJØR

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, f.eks. pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtakelse kan finne sted.

OVERTAGELSE
Etter nærmere avtale

 


Prisantydning
3 200 000 NOK
Totalpris
3 281 342 NOK
Ligningsverdi
514 700 NOK
Fellesformue
41 487 NOK
Kommunale avg.
1 312 NOK
Omkostninger
81342
Forkjøpsrett
Nei

Husleie/felleskostnader
3924
Husleie/felleskostnader inkl
Strøm kr 1.039,- FK kr 2.885,- dekker bl.a.: forretningsførsel, revisjon, kabel-TV, bygningsforsikring, renovasjon, markedstilskudd Hemsedal Turisttrafikklag, vaktmester, serviceavgift brannalarm og håndslukkere, utleie/driftskostnader m.m.

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

 • , kl -
  Visning etter avtale!

Adresse

Tinden,
3560 Hemsedal,
Norge

Kontakt megler

Bente-Marie Nørgård

Advokat MNA
22993380 91558045 Send e-post
Bente-Marie Nørgård

Alen Putes

Medhjelper
22993380 97518975 Send e-post
Alen Putes
Finnkode: 236852368.