Terrasseleiligheter med nydelig havutsikt i Cumbre del Sol

Prisantydning

462 000 EUR

Boligtype

P-Rom

107 m2

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

2018

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2018
Primærrom
107 m2
Soverom
3

Arealbeskrivelse

Leilighet type A: 3 soverom, 3 bad, omkledningsrom, vaskerom, åpen stue- og kjøkkenløsning.
Boligen er på 130 kvm, terrasse på 54 kvm, parkeringsplass og bod medfølger.
Pris fra 578.000 euro + ca. 13 % omkostninger.
Leilighet type B: 3 soverom, 2 bad, omkledningsrom, åpen stue- og kjøkkenløsning.
Boligen er på 107 kvm, terrasse på 50 kvm, parkeringsplass og bod medfølger.
Pris fra 462.000 euro + ca. 13 % omkostninger.

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Balkong
 • Ingen gjenboere
 • Moderne
 • Utsikt
 • Alarm
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Vaktmestertjeneste
 • Vektertjeneste
 • Turterreng
 • Balansert ventilasjon
 • Bredbåndstilknytning
 • Heis
 • Livsløpstandard
 • Bademulighet

Beskrivelse

Prosjektet består av 30 terrasse leiligheter i et resort kun beboere har adgang til. Fellesarealene består av et vakkert infinity-bassengområde, treningsstudio med omkledningsrom, innendørs oppvarmet basseng, boblebad, badstue og tyrkisk bad – og fra alle fasiliteter nevnt kan man nyte uforstyrret utsikt til Middelhavet.

Leilighetene har en elegant design, høy standard, gode planløsninger og store vindusflater. Fra stue og hoved-soverom er det utgang til store terrasser, og samtlige leiligheter har uforstyrret havutsikt.

Leilighetene holder høy teknisk standard og det er fokusert på smarte løsninger hva gjelder integrerte garderobeløsninger og oppbevaring. Alle gulvflater har varmekabler.

Boligene leveres med:

Plassbygd kjøkkeninnredning med hvitevarer og spisebord som en del av kjøkkeninnredningen.

Radiatorer i alle rom

Aircondition og ventilasjonsanlegg

Gulvvarme i alle rom

Baderoms innredning

Integrerte garderobeskap på soverom og i omkledningsrommet

Pre-installasjon for internett og telefon

Alarmsystem og videoovervåkning

Lydanlegg integrert i tak, Bose eller tilsvarende

LED belysning

Kontakt eiendomsmegler Greta Fossum for detaljert informasjon og oppdatert tilgjengelighet.

Omkostninger ved kjøp av bolig i Spania:

Ved kjøp av en bolig i Spania vil det tilkomme kostnader utover selve kjøpesummen. I all hovedsak dreier dette seg om skatter og avgifter til myndighetene, og de kan variere noe i størrelse alt etter hvilken kommune boligen ligger i.

I de aller fleste tilfeller er kjøpesummen en fast pris i Spania. Det er entreprenør/selger som setter prisen, boligene blir solgt etter «først til mølla» -prinsippet, og budrunder slik vi kjenner til er et ukjent fenomen i Spania.

I kjøpesummen ligger meglerens honorar, samt eventuell innredning, hvitevarer eller møbler som er oppgitt at skal følge med i prisen.

Investerer man i et prosjekt som er til salgs hos flere tilbydere, er det entreprenørens prisliste som er førende – altså lik pris hos alle som selger prosjektet.

I tillegg til kjøpesummen tilkommer følgende omkostninger ved kjøp av nybygg:

I.V.A(moms): 10 % av kjøpesummen. Dette tilsvarer vår moms, og må betales ved kjøp av ny bolig. I kjøpekontrakten vil kjøpesum/betalingsplan eksempelvis stå oppført slik:

Bolig til kjøpesum 200.000 euro

Depositum: 5.400 euro + 10% IVA 600 euro = 6.000 euro

10%: 20.000 euro + 10% IVA 2.000 euro = 22.000 euro

40%: 80.000 euro + 10% IVA 8.000 euro = 88.000 euro

Resterende (ved tinglysning/overtakelse): 94.600 euro + 10% IVA 9.400 euro = 104.000 euro

Total = Kjøpesum 200.000 euro + 10% IVA 20.000 euro

Det gjøres oppmerksom på at det ofte i kjøpekontrakten kun opplyses om andel kjøpesum som skal betales, og bak står det: + IVA gjeldende på betalingstidspunktet. IVA fastsettes av de spanske myndighetene, og på denne måten tar selger/entreprenør forbehold om at endringer i IVA kan forekomme i løpet av denne prosessen.

Intervallene for innbetalingene kan variere, alt avhengig hvor lang tid det er til ferdigstillelse/overtakelse. Hovedregel er at depositum betales på reservasjonsdagen i forbindelse med signering av reservasjonskontrakten, 1. innbetaling forfaller til betaling umiddelbart etter at kjøpekontrakt er signert, og den aller siste betaling skjer ved tinglysning og overtakelse av boligen.

Antall innbetalinger og størrelse på innbetalinger, kan også variere ut i fra hvem som er selger/entreprenør.

I tillegg til IVA, tilkommer følgende kostnader:

A.J.D: Ca. 1, 5 % av skjøteverdien. Dette tilsvarer vår dokumentavgift, og må betales ved kjøp av ny bolig.

Notarius Publicus: Ca. 1.500 euro

Registreringskostnader, matrikkel: Ca. 700 euro

Registrering av vann og el-måler: Ca. 400 euro

Div. gebyrkostnader: Ca. 400 euro

Advokat utgifter: Ca. 1.700 euro

Ved kjøp av ny bolig i Spania vil ovenstående omkostninger utgjøre omlag 13 % av boligens kjøpesum. Nevnte omkostninger kommer i tillegg til selgers salgspris, altså kjøpesum + ca. 13 % omkostninger.

I forkant av kontraktsignering utarbeides et kostnadsoverslag for den valgte boligen, hvor alle omkostninger i forbindelse med kjøpet vil være beregnet og presentert.

 Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formues ansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.

Visningsreise med Eiendomsnøkkelen AS

Vi skreddersyr visningsreisen for å passe inn i din agenda på meget kort varsel.

Den ideelle visningsreisen går over 3 hele dager, gjerne over en langhelg. Da har vi god tid til å se på flere boligobjekter og vi får en god gjennomgang av alle praktiske forhold vedrørende et boligkjøp i Spania. Vi avlegger også et besøk hos vår advokat som vil gi en presentasjon av juridiske prosesser og tjenester de bistår med i forbindelse med bolighandelen.

I forbindelse med visningsreisen bistår vi med bestilling av flybilletter og hotell, vi står for transport til og fra flyplass og på visningsdagene. Vi tilrettelegger for hyggelige lunsjer og middager underveis.

Beliggenhet

Cumbre del Sol ligger i Benitachell kommune, mellom de to velkjente byene Moraira og Calpe, kun 12 kilometer fra Calpe og 35 kilometer fra Benidorm.

Fra Cumbre del Sol er det 75 kilometer til Alicante flyplass og 102 kilometer til flyplassen i Valencia.

I Cumbre del Sol har du alle nødvendige fasiliteter tilgjengelig året rundt. Et stort supermarked, restauranter, barer, banker, postkontor, apotek, legesenter og servicekontor er noen av de. Cumbre del Sol har to kjøpesentre, Adelfas kjøpesenter og Lirios kjøpesenter.

Beboerne i Cumbre del Sol har også tilgang til en større tennisklubb hvor man kan få undervisning av profesjonelle instruktører, et ridesenter og et bassenganlegg hvor det arrangeres vanngymnastikk daglig.

I Cumbre del Sol ligger også Lady Elisabeth internasjonale privatskole, som tar inn elever fra alle land fra grunnskole til videregående studieretning. Skolen er helt nybygd, den har 30 klasserom og utallige fasiliteter.

I Cumbre del Sol kan du nyte strandlivet ved flere små skjermede bukter, og ved den kjente Morach (Moraig) stranden – navnet stammer fra klippene som strekker seg opp over bak stranden. Klippene stuper ned i det krystallklare dypblå Middelhavet, og dette gjør utvilsomt Morach stranden til noe helt unikt.

Den mest kjente bukten er Cala de los Tiestos og denne når du til fots via stier eller via sjøveien. Her nyter du vakker natur og skvulpene fra havet i skjønn forening.

Fra parkeringsplassen ved Morach stranden kan man gå til Morach-bukten, et populært sted for snorkling og dykking.

For golf interesserte finnes det flere anerkjente golfbaner å bryne seg på i nærområdet:

Javea Golf Club:Hjemmeside

Ifach Golf Club: Hjemmeside

La Sella Golf Club: Hjemmeside

Altea Golf Club: Hjemmeside

Adkomst

Enkel adkomst til tomt og bilparkering via bilvei. Det er heisadkomst til alle etasjer i prosjektet fra inngangsparti/bilparkering.


Prisantydning
462 000 EUR
Omkostninger
Ca. 13% av kjøpesum


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Kontakt megler

Greta Fossum

Eiendomsmegler MNEF
94144379 Send e-post
Greta Fossum