Støten/Sälen – Flotte nyrenoverte 5-roms leiligheter rett ved Alpinbakken

Frostvägen 85-112,
78067 Støten, Dalarna,

Prisantydning

2 050 000 NOK

Boligtype

P-Rom

80 m2

Antall soverom

4 soverom

Byggeår

1985

Eierform

Andel
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Fritidsbolig
Eieform
Andel
Byggeår
1985
Renovert i år
2018
Primærrom
80 m2
Antall rom
5
Soverom
4

Fasiliteter

  • Barnevennlig
  • Kabel-TV
  • Rolig
  • Turterreng

Beskrivelse

Arealbeskrivelse

Entre/hall: Fliser på gulv, brystningspanel/malt tapet på vegg og malt tak. Tørkeskap. Gulvvarme.
Bad: Fliser på gulv og vegg og malt tak. Dusjvegger. Wc. Servant med underskap. Badstue med Tylø ovn.
Wc: Fliser på gulv og vegg og malt tak. Servant og speil med lys.
Stue: Laminatgulv, brystningspanel/malt tapet på vegg og malt tak. Sofagruppe med plass til 5-7 personer. Separat spisebord med plass til 8 personer. Utgang til terrasse.
Kjøkken: Laminatgulv, malt tapet på vegg, fliser over benkeskap og malt tak. Oppgradert kjøkkeninnredning med hvitevarer.
Soverom 1: Laminatgulv, malt tapet på vegg og malt tak. Dobbeltseng og garderobeskap.
Soverom 2: Laminatgulv, malt tapet på vegg og malt tak. Dobbeltseng. Tv-hjørnet med Sovesofa. Garderobeskap.
Soverom 3: Laminatgulv, malt tapet på vegg og malt tak. Køyeseng. Garderobeskap.
Soverom 4: Laminatgulv, malt tapet på vegg og malt tak. Køyeseng. Garderobeskap.

Felleskostnader inkluderer

Forsikring, kommunale avgifter, snømåking, kabeltv, drift av borettslaget etc.

Beliggenhet

Støten/Sälen i Sverige ligger kun 3,5 km fra Trysil- og Norskegrensen.

Lyans våningar er under totalrenovering 2018-2019 og  har fin beliggenhet og ligger ca. 350m fra dobbelheisen ved skitorget, ca.500m til nærmeste snøscooter løype og ca.850m fra nærmeste skiløype.

Støten betyr bratt fjellside og ligger ved foten av Granfjället i Sälen omgitt av en mektig og vennlig natur på alle sider og med et stabilt vintervær og sikre snøforhold.

Her finnes de bratteste og mest spennende bakkene i hele Sälen, i dette store skiparadiset.

Støten er et vinterparadis der du kan kjøre i krevende bakker, selv for de erfarne alpinistene, eller en kan omgås med familien i de mellomvanskelige eller enkle bakkene.

Med 28 nedfarter har du alltid noe nytt å velge mellom. Blir du lei av å kjøre alpint så kan du pakke ryggsekken og gi deg ut på skitur over de vide viddene i nypreparerte løyper, eller ta en heftig runde med snøscooter. Og glem ikke barnas Ulveklubb med spesielle aktiviteter for barna.

Støten som vintersportssted er utviklet av og for skientusiaster. Skigleden er en del av pakken med mange overnattingsmuligheter, restauranter, servicetilbud, butikker og utesteder i området med afterski etc.

Interessen for området er stadig økende ikke minst blant nordmenn, som har oppdaget dette flotte området hvor prisene er betydelige lavere enn i f.eks. Trysil som er nabokommunen. Du finner dessuten ytterligere tre store vintersportssteder innen en radius av 4 mil (Trysil og Sälen). Til sammen utgjør de Nordens største vintersportsområde med flere skidager enn det berømte Whistler i Canada.

I Støten finner du Sälens største fallhøyde med 365m og 28 nedfarter hvor 10 har snøkanoner.

Generelt

Nyrestaurerte fritidsleiligheter med kun 4 leiligheter i hvert bygg ( 2 leiligheter i 1.etg. og 2 leiligheter i 2.etg.).

Leilighetene selges til fastpris kr. 2.050.000,- NOK (1.etg.) og kr. 2.350.000,- NOK (2.etg.)

Meget gode utleiemuligheter gjennom bookingsystemet til hotellet. Ingen utleieklausul som binder kjøper. Kjøper velger selv om en ønsker å leie ut.

Eiendommen og leilighetene er organisert som «bostadsretter» (borettslag), men ingen fellesgjeld. Det er totalt 28 leiligheter (andeler) i boretslaget.

Fellesutgifter er ifølge selger beregnet til kr.2.089,- Sek i måneden for leilighetene i 1.etg. og kr.2.375,- Sek i måneden for leilighetene i 2.etg.

Ta kontakt for mer informasjon

Adkomst/Tomteforhold

Samme veien som til Trysil, men svinger av til høyre før Trysil sentrum, skiltet Sälen. Herfra kjører en hovedveien ( 38 km til Støten) forbi avsvingen til Sälen og rett fram til det er skiltet Støten/Sälenfjellet hvor en svinger til høyre. Neste veiskille svinger en til venstre skiltet Støten, og så svinger en opp til høyre i rundkjøringen og så følger en veien oppover bakken mot skianlegget, og svinger til høyre halvveis opp i bakken. Her følger en veien rett frem forbi skiheisen og ca. 350 meter så ligger de 7 byggene langs veien (på begge sider).

Eiertomt.

Innhold

5-romsleiligheter som selges innflytningsklare, komplett møblerte i ordets riktige forstand i «svensk» forståelse.

Det betyr at alle leilighetene selgs «komplett møblerte» med alt av utstyr som møbler, hvitevarer, senger, sofa, bord, spisebord, bestikk, glass, kopper, gardiner, dyner, puter etc.

Det er bare å ta med nøkkelen, så er alt klart.

Standard

Lyans våningar består av 28 andeler som totalrenoveres fra sommeren 2018 og ferdigstilles til skisesongen 2018 og 2019. Renoveringen innbefatter blant annet nye fliser, gulv og nymalte vegger og tak, samt nye kjøkkenfronter, dører og vinduer.

Yttertak er skiftet ut med ny taktekking.

Meget gode utleiemuligheter.

Parkering: Egen parkeringsplass for borettslaget.


Prisantydning
2 050 000 NOK

Husleie/felleskostnader
2089

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Frostvägen 85-112,
78067 Støten, Dalarna,
Sverige

Kontakt megler

Ulf Johansson

Prosjektmegler MNEF
936 67 333 Send e-post
Ulf Johansson

Dokumentasjon

Finnkode: 129761061.