SOLGT! Skøyenåsen/Oppsal – Pen, nyoppusset 3-roms selveid leilighet med heis og solrik balkong med utsikt over Østensjøvannet.

Haakon Tveters vei 15,
0682 Oslo,

Prisantydning

3 400 000 NOK

Totalpris

3 484 270 NOK

Boligtype

P-Rom

57 m2

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

1965

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

E
Se dokumentasjon Ta kontakt
Fellesformue
60 557 NOK
Festeavg.
84 886 NOK
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1965
Renovert i år
2018
Energimerking
E
Kommunenr.
0301
Gårdsnr.
144
Bruksnr.
1282
Seksjonsnr.
29
Leilighetsnr.
406
Primærrom
57 m2
Bruksareal
57 m2
Tomteareal
7336 m2
Antall rom
3
Soverom
2
Etasje
4

Fasiliteter

 • Balkong
 • Fellesvaskeri
 • Moderne
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Vaktmestertjeneste
 • Turterreng
 • Heis
 • Bademulighet

Beskrivelse

Arealbeskrivelse

Gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. Utgang fra stue til balkong på ca. 4 m² med bod på ende, ca. 1,5 m².

Forkjøpsrett

Nei

Felleskostnader inkluderer

v.vann, kabel-tv og internett, felles forsikring, kommunale avgifter med mer.

Omkostninger

Se eget avsnitt.

Matrikkelinformasjon

Leilighetsnr: 406
Kommunenr: 301
Gårdsnr: 144
Bruksnr: 1282
Seksjonsnr: 29

Borettslag-navn: Sameiet Haakon Tveters vei 15
Borettslag-orgnummer: 980220737

Beliggenhet m.m.

Nyrenovert, 3-roms selveierleilighet i Haakon Tveters vei 15. Fint beliggende i fjerde etasje med heis til leilighetsplan. Leiligheten ligger i et meget populært boligområde på Skøyenåsen / Oppsal og har en attraktivbeliggenhet i grønne rolige omgivelser med fantastisk utsikt over Østensjøvannet. Område har umiddelbar nærhet til matbutikk, T-bane og flotte turområder rundt Østensjøvannet. Sameiets eiendom er utpreget barnevennlig med lekeplass og store gressletter for lek og moro. Fra stuen har leiligheten utgang til vestvendt overbygd balkong med flott, langstrakt utsikt over området. Innvendig er leiligheten moderne og velholdt, med stilrene overflater og innredninger. Stuen er et hyggelig samlingspunkt i boligen, med plass til både sofagruppe og spisebord. Kjøkkenet har ny og lekker innredning og en praktisk kjøkkenøy. Videre i leiligheten er det et pent helfliset bad, to lyse, delikate soverom, hvorav hovedsoverom har fransk balkong. Skyvdedørsgarderobe i entre. Det medfølger to boder og nedkjølt matbod og fellesrom til sykler, barnevogner med mer i kjelleren.

Kort fortalt

– Flytt rett inn!

– Lys og nyrenovert 3-roms selveier.

– Fjerde etasje med heis til leilighetsplan.

– Mulighet for leie/kjøp av garasjeplass.

– Meget representativt inngangsparti.

– Solrik balkong på ca 4 kvm med flott utsikt. 

– Nytt kjøkken med kjøkkenøy.

– Pen lys stue med downlights i tak.

– Helfliset baderom med marmorfliser på gulv.

– Opplegg for vaskemaskin på badet.

– To soverom.

– Hovedsoverom med fransk balkong.

– Varmtvann, kabel-tv og internett er inkludert i felleskostnadene.

– Stor bod på ca 3 kvm i 1.etasje tilhørende leiligheten.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Eiendommen ligger i et populært, veletablert og barnevennlig boligområde på Skøyenåsen i Oslo. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I nærheten ligger også Oppsal idrettsforening, med et bredt tilbud og flotte fasiliteter. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, treningssenter og Bøler bad med varmtvannbasseng med mer. Kort vei til Ulsrudvannet med badebukt.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop som ligger vis-a-vis blokken eller Meny og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Oppsal senter et hyggelig nærsenter, som for tiden er under utvikling og skal etter planen stå ferdig i 2018 med nye butikker, kafeer og spisesteder. Oppsal senter vil fremstå som et flott og hyggelig nærsenter med blant annet tannlegekontor, apotek, veterinær og legekontor. Bryn Senter ligger rett i området og det samme gjør Tveita Senter. Kort avstand til Oslo sentrum med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud. I tillegg har du Bryn Senter i gangavstand med diverse forretninger og servicetilbud.

Tur- og rekreasjonsmuligheter

Fra boligen er det kort gangavstand til Nordre Skøyen hovedgård med åpne friområder. Her kan man fly drage om sommeren og kjøre akebrett om vinteren, eller ta med kaffen hjemmefra og sitte på en av benkene i parken og se på Oslofjorden. Ønsker man flere naturopplevelser, ligger Østmarka i umiddelbar nærhet. Her finner man blant annet Ulsrudvannet og Nøklevann med fine badeplasser og unike turmuligheter året rundt: gang- og sykkelstier, turveier og lysløyper. Kombinasjonen av god infrastruktur i nærområdet, og nærhet til tur- og rekreasjonsområder gjør dette området til et spesielt godt bomiljø for folk i alle aldre. Fin sykkelavstand til Oslo sentrum, og med oppgraderte sykkelveier langs Østensjøveien og Alnaelven går turen raskt og trygt. Østensjøvannet anbefales med sine flotte turstier og rike fugleliv, med over 200 forskjellige fuglearter. Oppsal idrettsforening har et bredt tilbud og flotte fasiliteter i tilknytning til Oppsal Arena og Trasop skole. Det er idrettsanlegg med bl.a. fotballbane og idrettshall på Trasop, mens nærmeste treningssentre er Oppsal Arena og Sats/Elixia på Hellerud. Det er også tennisbane (Golia Tennisklubb, Dalbakkveien 33) og skøytebane (Golia velhus) i gangavstand fra huset.

Offentlig kommunikasjon

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste holdeplass er Skøyenåsen T som ligger ca. 200 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Manglerud og Bøler 8 min til Oslo S, 9 min til Ekeberg og 30 min til Oslo lufthavn.

Skoler og barnehager

Eiendommen har kort gangavstand til Østensjø barneskole og Oppsal barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Beskrivelse

Entré

Boligen har adkomst via et felles stort inngangsparti. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten, med sine lyse overflater som harmonerer med øvrige rom i boligen. Stor skyvedørsgarderobe og det er også installert dørtelefon med åpner til hovedinngang. Fra entreen er det adgang til bad/wc og stue.

Stue

Leiligheten har en stor og lys stue med en innbydende atmosfære. Stuen ligger i åpen løsning mot kjøkkenet. Det er ellers god møbleringsfrihet for sofaløsning med tilhørende møblement. Fra stuen er det utgang til hyggelig balkong som forlenger inne-arealet ytterligere på finværsdager.

Kjøkken

Kjøkkenet er stilrent og tidsmessig med ny innredning fra Ikea (2018). Innredningen er i lys, håndtaksløs utførelse som gir et behagelig visuelt uttrykk og glir sømløst inn i rommets øvrige overflater. Lyse marmorfliser mellom benk og overskap. Mot stuen er det kjøkkenøy som gir ekstra arbeidsflate og godt med oppbevaringsplass. Den andre seksjonen har overskap som utnytter plassen til det fulle. Benkeplatene er i lys laminat og har nedfelt oppvaskkum og stikk. Det er avsatt plass til hvitevarer. Ventilator med kullfilter. Det er opplegg for oppvaskvaskemaskin og avsatt plass til kjøl/frys.

Bad/wc/vaskerom

Boligen inneholder et lyst og pent bad/wc. Baderom er rehabilitert med nye overflater, innredning og utstyr. Baderommet har lyse marmorfliser på gulv- og veggfliser, og gulvet har varmekabler. Rommet er utstyrt med dusjkabinett, gulvstående toalett og helstøpt servant med tilhørende underskap, overskap og speil med overlys. Innredningen har hvite, glatte fronter. Badet har også opplegg for vaskemaskin. Det er tilgang på fellesvaskeri i sameiet. Selger er utdannet murmester med fagbrev og har utført det meste av arbeidet selv. Det foreligger dokumentasjon for legging av membran.

Soverom og garderobe

Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet har et stort areal med plass til dobbeltseng og garderobeskap. Fransk balkong. Det andre soverommet som ligger adskilt fra hovedsoverommer har plass til seng og garderobeskap.

Balkong

Fra stuen har leiligheten utgang til vestvendt balkong på ca. 4 kvm. Balkongen har flott utsikt over området, samt god plass til møblement hvor man kan sitte og nyte utsikten. Leiligheten disponerer også en bod i tilknytning til balkongen.

Boder

Totalt disponerer leiligheten tre boder. To av bodene er i 1. etasje (en på ca 3 kvm)  og en bod i tilknytting til balkongen.

Overtagelse

Mulighet for rask overtagelse.

Fyring

Oppvarming av leiligheten er med elektrisitet. Panelovn i stue og på soverom. Varmekabler i baderomsgulv.

Forsikring

Sameiet er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA, polisenr. 79420605. Seksjonseier må selv tegne hjem-/innboforsikring.

Vedtekter og husordensregler

Sameiets vedtekter kan inneholde bestemmelser om styregodkjennelse ved overdragelse og/ellerbruksoverlating av seksjon, samt eventuelt andre bestemmelser/begrensninger av betydning. Se ogsåsameiets husordensregler for eventuelle bestemmelser om husdyrhold og lignende.

Andre opplysninger

Bilplassene i SSB er leieplasser og eier må ta kontakt med Brækhus Eiendom AS ved oppsigelse nårleiligheten selges.Biloppstillingsplassen følger altså ikke med ved overdragelse av leiligheten. Forretningsfører har ventelistepå disse plassene. Ta kontakt med forr.fører for plass på venteliste.Pris p.t. kr 1.590 pr halvår, tillegg kr 345/halvår for plass med motorvarmer. Pr 01.07.2017 og i 7 år: tillegg kr300 pr halvår for kostnad knyttet til asfaltering.Det finnes også plasser for lading av EL-bil – her er leien tilsvarende, men med akonto strøm kr 1000 prhalvår, som avregnes 2 ganger pr år. Det betales også et adm.gebyr ifm avregningen. Adm.gebyr vedinngåelse av leiekontrakt: kr 500.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 84 270,85,- / Kr 60 557,66,- pr 31.12.17 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Diverse

Sameiermøtet har vedtatt et innflyttingshonorar på kr 2.500. Dette skal dekke slitasje og ekstra renhold på tepper, heis og inngangsparti.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring men har utfylt egenerklæringsskkjema. Budgivere og interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæringsskjema og tilstandsrapport.

Heftelser/tilliggende rettigheter

På eiendommen er det tinglyst erklæringer/bestemmelser som for eksempel bestemmelser om festekontrakten, veg, kloakk- og vannledninger. Disse erklæringene/ avtalene følger eiendommen ved salg og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter i form av erklæringer/ avtaler som ikke fremgår av grunnboken for denne eiendommen.

Forholdet til endelige og planlagte offentlige planer

Området er regulert til bolig, offentlig bolig, parkering og lekeplass. Herværende gård er regulert til bolig under S-1112, 22.2.64. Reguleringsbestemmelser og reguleringskarter innhentet og oppbevares på eiendomsmeglers kontor. Utleveres på forespørsel.

Området er regulert til bolig, garasje, barnehage, lekeplass, bebyggelse og annleggsformål, sporvogn/trikk, diverse veiareal, televerk og uteopphold. Se vedlagt reguleringskart- og bestemmelser som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Reguleringssak: 201707385 Skappels vei 11 – boligformål, mulig oppføring av boligblokk.
Se http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?direct=Y&mode=&caseno=201707385 for ytterligere info.

Reguleringssak: 201617098 Låveveien 70 – Boligformål, kontorer og forretninger
Se http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?direct=Y&mode=&caseno=201617098 for ytterligere info.

Forretningsfører

Brækhus Dege Eiendom

Oppysninger

Opplysninger som fremgår av dette salgsprospekt er hentet fra eier, takst, forretningsfører og meglers befaring, og er godkjent av selger. Du oppfordres til selv å foreta undersøkelser som du mener er av betydning for ditt eventuelle bud/kjøp av leiligheten. Vedtekter, husordensregler, årsberetning med regnskap og budsjett kan innhentes på meglers kontor for gjennomlesing hvis ønskelig. I henhold til lov om hvitvasking fra 1. januar 2004 er megler pålagt å melde fra om mistanke om hvitvasking. Slik melding sendes Økokrim uten orientering til selger eller kjøper.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 717 944,- pr 31.12.16 ifølge Skatteetaten.
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 297 419,- pr 31.12.16 ifølge Skatteetaten.

Verdien ved skattefastsetting tar utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget.

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2016. Likningsverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Annen informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Konsesjon / Odel

Ingen av delene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter. Velkommen til visning!

Utfyllende informasjon om fellesgjeld og felleskostnader

Fellesutgifter:
A konto fellesutgifter for seksjonen er for tiden kr. 2 532,- per måned.

Langsiktig gjeld:
Långiver er Sparebanken Øst. Lånene gjelder rehabilitering, reparasjon og vedlikehold. Lån har rentesats
lik 3,25% per 15.10.2018 og effektiv rente lik 3,3 % per 15.10.2018, lånet betales over 12 terminer i året.
Lånene løper til 12.02.2041. Saldo per 30.09.2018 var kr. 4 678 197,-
Se sameiets regnskap med noter.

Andre utgifter:
Festeavgiften er kr 84.886 pr. år, neste regulering er i 2018.
Festetid: 99 år fra 01.04.1964
Grunneierne har bortfestet eiendommen til Skøyen Boligstiftelse (SSB) som fremfester til hver seksjonseier med egen kontrakt som er tinglyst i grunnboken. Festeavgiften er inkludert i felleskostnadene.
Det er ikke opplyst eiendomsskatt for seksjonen.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

1964/14958-68/105
12/11-1964 Best. om vann/kloakkledn.
Bestill bekreftet kopi
172kr
( + 32kr gebyr )
204,00kr
Elektriske kraftlinjer
Forbud mot generende bedrift
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0301 Gnr:144 Bnr:1282
Gjelder denne registerenheten med flere

1964/14958-70/105
12/11-1964 Festekontrakt – vilkår
Festetid: 99 år
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
1979/15765-11/105
19/06-1979 ** Diverse påtegning
Reguleringsklausulen slettet.

1968/1191-1/105
26/01-1968 Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Overført fra: Knr:0301 Gnr:144 Bnr:1282
Gjelder denne registerenheten med flere

1964/14958-70/105
12/11-1964 Festekontrakt – vilkår
Festetid: 99 år
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
1979/15765-11/105
19/06-1979 ** Diverse påtegning
Reguleringsklausulen slettet.

1968/1191-1/105
26/01-1968 Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Overført fra: Knr:0301 Gnr:144 Bnr:1282
Gjelder denne registerenheten med flere

1986/18789-5/105
21/03-1986 Erklæring/avtale
EIENDOMMEN ER FORMELT SEKSJONERT
Gjelder denne registerenheten med flere

Heftelser i festerett:
1964/14958-70/105
12/11-1964 Festekontrakt – vilkår
Gjelder feste
Festetid: 99 år
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
1979/15765-11/105
19/06-1979 ** Diverse påtegning
Reguleringsklausulen slettet.

1966/5052-3/105
18/04-1966 Festekontrakt – vilkår
Gjelder feste
Festetid: 99 år
FRAMFESTEKONTRAKT
AVGIFTSBESTEMMELSER
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
2011/403099-107/200
26/05-2011 ** Nye vilkår – feste
Framfestekontrakten kan fritt overdras uten godkjennelse fra stiftelsen.

Heftelser i framfesterett:
1966/5052-3/105
18/04-1966 Festekontrakt – vilkår
Gjelder framfeste
Festetid: 99 år
FRAMFESTEKONTRAKT
AVGIFTSBESTEMMELSER
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
BESTEMMELSER OM OVERDRAGELSE AV KONTRAKTEN
2011/403099-107/200
26/05-2011 ** Nye vilkår – feste
Framfestekontrakten kan fritt overdras uten godkjennelse fra stiftelsen.

2016/24424-1/200
11/01-2016 Pantedokument
Gjelder framfeste
Beløp: NOK 3 000 000
Panthaver: Sparebanken Øst
Org.nr: 937 888 937

Om sameiet

Forretningsførsel og revisjon
Forretningsførselen er utført av Brækhus Eiendom AS. Kontaktperson er Mette Fyhn Nordeng-Lyberg. Styreleder har nærmest daglig kontakt med forretningsfører.
Selskapets revisor er RSM Norge AS. ISS/SSB leverer delvis vaktmestertjenester. ISS/Vaktmesterkompaniet/SSB leverer brøyting/strøing.

Sameiet Haakon Tveters vei 15 består av 65 boligseksjoner. Selskapet består av Haakon Tveters vei 15 i Oslo kommune med gnr. 144 bnr. 1282 i Oslo.

Erverver av seksjon og leietaker av bruksenhet må godkjennes av styret. Godkjennelse skal foreligge før erverv eller utleie finner sted. Godkjennelse kan bare nektes når det foreligger saklig grunn til det. Det er vedtektsfestet et gebyr på kr. 1 500,- ved utleie. Det er ikke forkjøpsrett i sameiet.

Husdyrhold er ikke tillatt uten styrets godkjennelse ref. Husordensreglene. Tillatelse nektes ikke uten saklig grunn. Fellesvaskeriet brukes etter fastsatte regler beskrevet i husordensregler for sameiet.
En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Eiendommen

Gnr. 144, Bnr. 1282, Snr. 29 i Haakon Tveters vei 15, 0682 OSLO.
G.nr. 144/b.nr. 1282 og 1284 – festet tomt.
Festeavgiften kan KPI-reguleres hvert 10.år, neste gang i 2018.

Bygninger
Boligblokk over 9 etasjer.

Byggemåte
Bygget på betongsåle, antatt fundamentert på komprimerte masser. Grunnmur og etasjeskillere i armert betong. Yttervegger oppført med betong, forblendet med pussede flater. Tilnærmet flatt tak, tekket med papp/folie.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest på boligblokk datert 1972. Det er ikke funnet noen ytterligere ferdigattester.

Det er ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Omkostninger

Omkostninger
3 400 000,- (Prisantydning)
84 270 ,- (Andel av fellesgjeld)
——————————————————–
3 484 270,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 400 000,-))
5 650,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret – KJØPER)
——————————————————–
101 772,- (Omkostninger totalt)
——————————————————–
3 501 772.- (Totalpris inkl. omkostninger)

 


Prisantydning
3 400 000 NOK
Totalpris
3 484 270 NOK
Ligningsverdi
717 944 NOK
Fellesformue
60 557 NOK
Fellesgjeld
84 270 NOK
Festeavg.
84 886 NOK
Omkostninger
6872
Forkjøpsrett
Nei

Husleie/felleskostnader
2532
Husleie/felleskostnader inkl
v.vann, kabel-tv og internett, felles forsikring, kommunale avgifter med mer.

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Haakon Tveters vei 15,
0682 Oslo,
Norge

Kontakt megler

Bente-Marie Nørgård

Advokat MNA
21063360 91558054 Send e-post
Bente-Marie Nørgård
Finnkode: 133970214.