SOLGT! Ski in/ski out – flott leilighet i Uvdal Alpinsenter

Vestsidevegen 2652,
3632 Uvdal,

Prisantydning

1 450 000 NOK

Boligtype

P-Rom

75 m2

Antall soverom

3 soverom

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Verditakst
1 450 000 NOK
Lånetakst
1 200 000 NOK
Boligtype
Fritidsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Kommunenr.
0633
Gårdsnr.
12
Bruksnr.
43
Seksjonsnr.
26
Primærrom
75 m2
Bruksareal
75 m2
Antall rom
4
Soverom
3

Arealbeskrivelse

Primærrom: 75 kvm. Bruksareal 75 kvm. Bruttoareal 84 kvm.

Fasiliteter

  • Balkong
  • Moderne
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Barnevennlig
  • Rolig
  • Vaktmestertjeneste
  • Turterreng
  • Parkett

Beskrivelse

Beliggenhet

Leiligheten ligger helt inn til alpinbakken og heisanlegget med ski in/ski out for både alpinbakken og langrennsløyper. Uvdal Alpinsenter består av to anlegg der Alpinparken ligger på den andre siden av dalen med gratis skibuss mellom anleggene. Det er tilsammen 5 heiser og 25 nedfarter, hele 25 km med bakker å boltre seg i. Anlegget har nedfarter som er tilpasset alle vanskelighetsgrader, alt fra barnebakker, alpinpark, lettere bakker og noe for de mer erfarne. Ved skiheisen finner  man varmestue og afterski, kafeteria, pub, skiskole, skiutleie, og sportsbutikk.

I vinter har Uvdal skisenter hyret inn profesjonell ekspertise fra X-games, Clinton Butcher, til å skape en snowboardpark.

Langrennsentusiaster kan glede seg over mer enn  400 km flotte preparerte løyper fordelt på Imingfjell, Hardangervidda, Dagalifjell og Jønndalen.
Det er et flott utgangspunkt for fantastiske turer både sommer og vinter. Med nærhet til Hardangervidda nasjonalpark, Nord Europas største høyfjellsplatå, kan Uvdal by på enestående vakkert turområde. For mer informasjon sjekk www.uvdalalpin.com.

Adkomst/Tomteforhold

Adkomst:

Rv 40 fra Kongberg mot Rødberg, ca 24 km fra Rødberg. Det er godt skiltet til Uvdal Alpinanlegg som ligger på venstre side av dalen.

Tomtebeskrivelse:

Tomten er festet, og er felles for sameiet. Festeavtalen administreres av sameiet. Tomten er stort settt gruset og opparbeidet gruslagte gangarealer.
Festeavtale: Hjemmel til grunn: Ragnhild G. Vikan, Tore K. Vikan, Ellen Alvik og Pål Johan Alvik. Hjemmel til festerett:  Miljøringen Feste AS inngått 2007. Neste regulering: 2017. Festet utløper: 2080. Festeavgiften  reguleres etter konsumprisindeksen årlig.

Innhold

Leiligheten går over to plan og er plassert i byggets  andre og tredje etasje, og inneholder:2. etg.:  entrè, bad, stue, åpen kjøkkenløsning, 3. etg.: gang, bad, 3 soverom.

Leiligheten ligger innerst i en felles svalgang og har dermed fin privat vestvendt uteplass. Det er innstallert fiber til TV/bredband i leiligheten. Kjøper må tegne eget abonnement fra leverandør av fiber.

Standard

Bygningen er oppført i 2008. Leiligheten fremstår som lys og trivelig og meget praktisk. Den ligger i 2. og 3. etasje, på det vestvendte hjørnet av Uvdal Alpin servicebygg.
Leiligheten har inngang fra byggets svalgang i 2. etg. Entrèen har flislagt gulv med varmekabler.
Badet har flislagt gulv med varmekabler og servant/servantskap og 200 liters varmtvannsbereder. Det er opplegg for vaskemaskin, og plass til å sette inn dusjkabinett.
Stuen er lys og trivelig med vestvendte vinduer og utgang til egen uteplass på svalgangen.
Kjøkkenet  har hvit/glatt innredning med integrert vaskemaskin. Øvrige hvitevarer kan overtas etter nærmere avtale med selger.
Trappen opp til soveromsavdelingen er i heltre furu og leder til tre soverom og ett bad.
To av soverommene har køyesenger, mens hovedsoverommet er innredet med dobbeltseng. Det er delvis lavt under taket på hovedsoverommet. Det er garderobeskap i alle tre soverommene.
Badet har flislagt gulv med varmekabler, servant/servantskap og dusj med glassdør.

Parkering: 

Parkeringsplass like ved inngangspartiet til leilighetene.

Fyring: 

Elektrisk oppvarming.

Eierskifteforsikring:

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Overtagelse: 

Etter avtale med selger

Utleie muligheter:

Sameiets leiligheter har i hht reguleringen utleieplikt.

Forsikring

Kjøper må forsikre innbo fra og med overtakelse.

Ligningsverdi

Er ikke opplyst

Diverse:

Eier av gnr 12. bnr 63 snr 26 i Nore og Uvdal kommune er forpiktet til å betale et årlig bidrag på kr 1500 (pr 2017 kr 1706) til drift av stier, skiløyper og annen reiselivsmessig infrastruktur i øvre Uvdal til Miljøringen SA (org.nr. 994 874 659). Evt. MVA kommer i tillegg.
Bidraget justeres etter konsumprisindeksen med basis i konsumprisindekspr 15. oktober forutgående år. Utgangspunktet for indeksreguleringer pr 15.10.2010. Dersom Miljøringen SA opphører, skal denne forpliktelsen forvaltes av Nore og Uvdal kommune.
Det kreves styregodkjenning av nye eiere. Godkjenning kan ikke nektes uten saklig grunn.
Seksjonseier har i hht reguleringen utleieplikt. Det er tinglyst en leieavtale hvor Uvdal Alpin Drift AS skal stå for utleien. Dette selskapet er opphørt. Eier velger derfor selv hvordaln utleien skal formidles. Dvs at  man selv kan stå for utleie eller vege å sette det bort til f.eks Uvdal Booking.

Regulering

Reguleringsinformasjon fra Nore og Uvdal kommune med kart og grunnboksinformasjon er inntatt som en del av salgsoppgaven i tillegg til festekontrakt og takst. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann og megler, takstmannens tekniske vurderinger, opplysninger innhentet fra kommunen, og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.

SOLGT «AS IS»/SALGSBETINGELSER

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom(avhl), § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt «som han er» – Endå om eigedomen er selt «som han er» eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekna med ut fra kjøpesummen og tilhøva elles.

Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgivning.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr. avhl. § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til avhl. § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Omkostninger:

Prisantydning: 

1 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger ved kjøpet: 

Kr. 202,- (Pantattest kjøper)

Kr. 525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
Kr. 525,- (Tingl.gebyr skjøte)
Kr. 36 250,- (Dokumentavgift forutsatt salgssum: Kr. 1 450 000,-

Kr. 37 502,- (Omkostninger totalt)
——————————————————————-
Kr. 1 487 502,- (Totalpris inkl. omkostninger)


Prisantydning
1 450 000 NOK
Verditakst
1 450 000 NOK
Lånetakst
1 200 000 NOK

Husleie/felleskostnader
1000

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Vestsidevegen 2652,
3632 Uvdal,
Norge

Kontakt megler

Bente-Marie Nørgård

Advokat MNA
21063360 91548045 Send e-post
Bente-Marie Nørgård
Finnkode: 109609301.