Sjusjøen – THE VIEW – Siste byggetrinn til salgs – Bygg 5,6 og 7

Sjusjøvangen,
2612 Sjusjøen,

Prisantydning

2 690 000 NOK

Totalpris

2 690 000 NOK

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

2018

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

C - gul
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
FritidsboligProsjekter
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2018
Energimerking
C - gul
Kommunenr.
0412
Gårdsnr.
527
Bruksnr.
1
Bruksareal
77 m2
Soverom
3

Arealbeskrivelse

Alle 36 leilighetene får romslig entre, stue med utgang til terrasse, åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer fra Siemens, eller tilsvarende, og delikate baderomsinnredninger. Leilighetene får enstavs eikeparkett på gulvet i alle oppholdsrom og vegger av malte gipsplater i lune men samtidig lyse og tidsriktige farger. Entregulvet dekkes med store skiferlignende fliser, mens baderommene får tidsriktige grå fliser på gulv og vegger. Det blir varme i alle gulv utenom på soverommene og bodene. Muligheter for diverse tilvalg etter nærmere avtale.

Fasiliteter

  • Balkong
  • Moderne
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Barnevennlig
  • Rolig
  • Turterreng
  • Parkett
  • Bademulighet

Beskrivelse

Beliggenhet

The View ligger fantastisk til midt i Sjusjøen sentrum kun 50 meter fra løypenettet og med flott utsikt og topp solforhold. Her er det bare å ta på seg skiene rett utenfor leiligheten og gå ut i det fantastiske løypenettet som er på Sjusjøen med Birkebeinertrasset etc.

Sjusjøen er tidligere kåret til Norges beste skidestinasjon. Her er det svært snøsikkert, og et fantastisk løypenett, hvor det alltid er nypreppa skiløyper. Og når det er tåke lenger nede i dalen, skinner som ofte sola her oppe i høyden.

Sjusjøen byr på utrolig mange muligheter året rundt; et topp trenings- og tureldorado omgitt av letttilgjengelig skogs- og fjellterreng med milevis av godt merkede turstier som går så vel i skogen som på snaufjellet. Området er også som skapt for sykling. Her finner du ditt terreng, enten du liker rolige fjellveier eller hompete stier, om du vil ha det flatt eller kupert, lunt eller luftig. Her kan man også gjøre alt fra rulleski, bading, ridning, vannsport, fiske, bærplukkingsturer og seterbesøk. Det er opparbeidet en fantastisk turvei rundt Sjusjøvannet som også er tilrettelagt for de med barnevogn og rullestol.

Det er ca.100m fra The View til Sjusjøen sentrum. Sentrum er under utvikling med nye bygg som blant annet skal inneholde oppgradert matbutikk, sportsbutikk og kafe, planlagt ferdigstilt i 2018.

Generelt

Leilighetene selges til fastpris fra kr. 2.690.000,- (76m2) til kr. 6.290.000,- (105m2) etter «førstemann til mølla» prinsippet. Lave omkostninger kr.15.993,- !

Bygg 5, 6 og 7 er planlagt ferdigstilt innen 4.kvartal 2020 (det er gitt rammetillatelse).

På Sjusjøen The View legges alt til rette for at du skal få maks ut av fridagene i en komfortabel,lettstelt og lekker leilighet. Glem snømåking, fyring og vedlikeholdsarbeid, disse fritidsleiligheter vil du glede deg til å komme tilbake til, helg etter helg, ferie etter ferie, året rundt. Fire forskjellige størrelser på leilighetene gjør at det finnes en leilighet som passer både deg som er alene, med familien eller i lag med gode venner. De fleste leilighetene blir sydvendte med svært gode lys- og solforhold der beboerne får storslått utsyn både over Sjusjøen og det vidstrakte Ringsakerfjellet. Bygningene er utformet og tilrettelagt i terrenget slik at en på best mulig måte tar vare på utsikten og den unike naturen rundt.

Fellesutgifter: Fellesutgiftene vil være avhengige av det servicenivået som seksjonseierne beslutter i fellesskap. Det vil som utgangspunktvære budsjettert med alle nødvendige fellesutgifter til: Kommunaleavgifter, forsikring av bygget, forretningsførsel, strøm til fellesareal, festeavgift, serviceavgift skiløyper, utvendig vedlikehold og ellers felles drift av bygningsmassen. Månedlig fellesutgift er stipulert tilca. kr 20,- per m² per måned, det vil si ca. mellom kr. 1.000,- og 2.000,- pr. mnd. avhengig av størrelse. Etter første driftsår fastsetter sameietselv dette med endelig virkning basert på budsjetterte kostnader og ønsket servicenivå. Alle leiligheter får egen strøm- og vannmåler og blir fakturert direkte fra strømleverandør og kommunale avgifter fra Ringsaker kommune (som kommer i tillegg til fellesutgiftene).

 

Adkomst/Tomteforhold

Adkomst fra Oslo, følg E6 nordover og ta av ved Rudshøgda like før Moelv; det er skiltet Sjusjøen. Følg fylkesvei 19 til Kvernstubrua og så videre på riksvei 216 til Mesnali, fortsett deretter på Sjusjøvegen frem til Sjusjøen sentrum. Sving til venstre ved Sportsbutikken (skiltet Sjusjøvangen) og kjør ca. 100 meter videre opp til parkeringsplassen og Sjusjøen The View ligger på venstre side, med flott utsikt.

Tomtetype: Festetomt. Prosjektet vil bli organisert som et sameie hvor alle leilighetene får eget gnr., bnr., snr., Pihl-adresse, og i tillegg så blir man eier avandel av fellesareal i forbindelse med fradeling/seksjonering. Festeavgiften er inkludert i stipulerte fellesutgifter.

OMKOSTNINGER

I tillegg til kjøpesummen betaler kjøper følgende omkostninger: Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. Tinglysingsgebyr for pantenotering kr 697,- (pr. stk.). Dokumentbehandling/offentlige avgifter kr 3.900,-. Overdragelsesgebyr/serviceavgift til grunneier, Pihl AS kr 1 500,-.

Kostnader for fradeling kr 4.371,-. Oppstart av sameie kr 5 000,-

Lave omkostninger: Totalt kr 15 993,-

Innhold

Hvilken leilighet passer deg?

Sjusjøen The View bygg 5,6 og 7 består av 36 leiligheter med størrelse og planløsninger  for enhver smak. Her kan du velge mellom 4- og 5-roms fra 76m2 til 105 m2.

Standard

Kjøkken/bad/garderobe: Det leveres kjøkken-/bad-/garderobeinnredninger med gråmaltefronter fra Drømmekjøkken eller tilsvarende. Kjøkkeninnredningen leveres med takhøye overskap og med integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende. Delikate baderomsinnredninger leveres med speil, servant og underskap. Garderobeskap til entre/hall leveres med speil skyvedører. Garderobeskap til soverommene og innredning til alle garderobeskap tilpasses personlige preferanser som tilvalgsleveranse.

Oppvarming/peis: Alle rom leveres med elektrisk gulvvarme, men ikke soverom som leveres med varmeovn. Stue leveres med vedpeis. Bod leveres uten varme.

Gulv: 1-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom. Entre/Hall, bad og bodleveres med keramiske fliser.

Vegger/tak: Gipsplater leveres sparklet og malt. Alle himlinger levereshovedsakelig i gips. Vegger på badene har keramiske fliser.

Ventilasjon: Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning og avtrekkfra kjøkken og våtrom samt tilførselsventiler til oppholdsrom.

Garasjeanlegg

Under terreng etableres et garasjeanlegg med antallparkeringsplasser/boder tilsvarende antall leiligheter i prosjektet. Garasjeporten får automatisk portåpner. Inngangsdører til garasjeanlegget har kodebryter for åpning. Garasjen blir avtrekksventilert uten oppvarming. Det blir heis fra garasjekjelleren til leilighetene i hus 1, 3 og 4. Alle leiligheter blir tildelt en garasjeplass med tilhørende bod i garasjeanlegget somblir ferdigstilt før leilighetene overtas. Den enkelte må binde seg til å kjøpe garasjeplass og bod til kr 295 000,-.

Muligheter for kjøp av ekstra garasjeplass (begrenset antall).


Prisantydning
2 690 000 NOK
Totalpris
2 690 000 NOK


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Sjusjøvangen,
2612 Sjusjøen,

Kontakt megler

Ulf Johansson

Prosjektansvarlig Eiendomsmegler MNEF
93667333 Send e-post
Ulf Johansson
Finnkode: 115066738.