SJUSJØEN PANORAMA – Flott, sentrumsnær 4-roms leilighet med 2 bad og garasjeplass med el-bil lader.

Panoramavegen 50,
2612 Sjusjøen,

Prisantydning

4 390 000 NOK

Totalpris

4 502 592 NOK

Boligtype

P-Rom

72 m2

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

2012

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

C-Oransje
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Fritidsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2012
Energimerking
C-Oransje
Kommunenr.
2612
Gårdsnr.
527
Bruksnr.
445
Seksjonsnr.
1
Primærrom
72 m2
Bruksareal
72 m2
Antall rom
4
Soverom
3
Etasje
1

Fasiliteter

 • Moderne
 • Peis/ildsted
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Turterreng
 • Balansert ventilasjon
 • Bredbåndstilknytning
 • Livsløpstandard
 • Parkett
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Terrasse

Beskrivelse

Sjusjøen Panorama leilighet 3.5.1

Flott leilighet beliggende vegg-i-vegg med Birkebeinerløypa, med 3 soverom, 2 bad og med sydvendt markterrasse med gode solforhold !

Sjusjøen Panorama leilighet 3.5.1 er en flott selveierleilighet med en beliggenhet midt i det mest attraktive langrennsterrenget på Sjusjøen.

Sjusjøen Panorama leilighet 3.5.1 er en nyere (ny i 2016), meget arealeffektiv og brukervennlig fritidsleilighet på Sjusjøen Panora­ma. Leiligheten er svært praktisk og sentralt beliggende på oversiden av Kiwi (200 meter) og med ca. 200m til Birkebeinerløypa.

Markterrasse med utgang fra åpen stue/kjøkken løsning.

Leiligheten ligger i 1.etg. i et lite og koselig bygg med bare 4 leiligheter med overbygd inn­gangsparti. Romslig entre med speilgarderobe/bodløsning med innredning, vaskekum, sluk, varmtvannsbereder og ventilasjonsanlegg, 2 praktiske, flislagte bad og 3 fine soverom.

Åpen stue-/kjøkkenløsning, gjennomgående med gode vindusflater og utgang til markterrasse med gode solforhold. Moderne peisovn plassert sentralt i stuen. Leiligheten har sports­bod på utsiden av inngangspartiet, og egen parkeringsplass (nr.22) og bod i felles garasjeanlegg. I tillegg er det et stort felles, oppvar­met og velutstyrt smørerom i garasjeanlegget.

Adkomst
Følg E6 nordover og ta av ved Rudshøgda like før Moelv, det er skiltet Sjusjøen. Følg fylkesvei 19 til Kvernstubrua (ved NAF øvningsbane) og så videre på riksvei 216 forbi Næroset til Mesnali, fortsett deretter Sjusjøvegen frem til Sjusjøen sentrum. Sjusjøen Panorama ligger på oversiden av fasilitetene ved Sjusjøen sentrum, med avsving til venstre ca. 100m på oversiden av KIWI, skiltet Sjusjøen Panorama. Følg veien til høyre for innkjøringen til garasjeanlegget, og rett fra ca. 50 meter så ligger Panoramavegen 50, leilighet 3.5.1 bortest i bygget i 1.etg. Det er trapp direkte opp fra garasjeanlegget rett ved inngangspartiet til bygg 3.5.

Beliggenhet
På Sjusjøen Panorama legges alt til rette for at du skal få maks ut av fridagene i en komfortabel, lettstelt og
lekker leilighet. Glem snømåking, fyring og vedlikeholdsarbeid, disse fritidsleiligheter vil du glede deg til å komme tilbake til, helg etter helg, ferie etter ferie, året rundt.
Bygningen er utformet og tilrettelagt i terrenget slik at en på best mulig måte tar vare på den unike naturen rundt. Beliggenheten i Sjusjøen sentrum kun 50 meter fra løypenettet. Her er det bare å ta på seg skiene rett utenfor leiligheten og gå ut i skiløypa som også består av ca. 380km med skiløyper og 3,4 km lysløype.
Det er ca.200m fra leiligheten til Sjusjøen sentrum. Sentrum er under utvikling med nye bygg som blant annet inneholder stor, ny matbutikk (Kiwi), sportsbutikk (Sport 1) og restaurant (Hai).
Avstander fra Sjusjøen Panorama:
• 2 timer til Oslo
• 20 minutter til Lillehammer
• 45 minutter til Hafjell
• 100 meter til Sjusjøen sentrum
• 50 meter til løypenettet
• 1000 meter til Skistadion
Mye er forandret her fra 1800-tallet da dyktige budeier la grunnlaget for moderne turistdrift med servering av seterkost og etter hvert noen senger til utleie. Den tradisjonsrike setergrenda har med andre ord gradvis utviklet seg til å bli et moderne feriested. I dag er Sjusjøen et av landets mest populære reisemål.
Det er flere idylliske serveringssteder på Sjusjøen. Rømåssetra er en av de populære levende setrene som blir besøkt i dag. Her er det mange kulturaktiviteter
både for barn og voksne «Livet på Rømåssetra» er en av hovedattraksjonene. Her får man ta del i livet slik det var i gamle dager.

Innhold

Nyere (2016) 4-roms fritidsbolig med stor markterrasse med levegg.

Leiligheten har 3 soverom, 2 bad, åpen stue/kjøkkenløsning, garderobe/bod, sydvendt markterrasse, utvendig bod, garasjeplass nr.22 og sportsbod i felles garasjeanlegg. Leiligheten selges med møbler som forevist inkludert i prisen, bortsett fra kommoden i gangen, de to nattbordene på hovedsoverommet og vaskemaskinen. 

Standard

Moderne leilighet med god standard som flislagte bad, eikeparkett på gulv, moderne baderomsinnredninger på bad, dusjvegger, mod­erne hvit kjøkkeninnredning med hvitevarer som komfyr, komfyrtopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Leiligheten har moderne balansert ventilasjon.

Arealbeskrivelse

Gang/entre:

Romslig gang med speilskyvedørsgarderobe/bod med hyller, vaskekum, sluk, varmtvannsbereder og ventilasjonsanlegg. Fliser på gulv med varmekabler, gips på vegg og i tak.

Stue:

Eikeparkett på gulv, gips på vegg og i tak. Utgang til markterrasse. Moderne vedpeis med glassdører.

Kjøkken:

Åpen kjøkkenløsning med spiseplass og moderne kjøkken med stekeplate, stekeovn, oppvaskmaskin, microbølgeovn, venti­lasjon og kjøl/fryseskap. Eikeparkett på gulv og gips på vegg og i tak.

Soverom 1: Garderobeskap. Eikeparkett på gulv og gips på vegg og i tak.

Soverom 2: Eikeparkett på gulv og gips på vegg og i tak.

Soverom 3: Eikeparkett på gulv, gips på vegg og i tak.

Bad 1: Bad med moderne baderomsinnredning med underskap og speil/lys, dusjvegger. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Fliser på gulv med varmekabler, fliser på vegg og gips i tak.

Bad 2: Moderne baderomsinnredning med 2 skuffer og speil/lys, dusjvegger. Fliser på vegg og gulv m/varmekabler, gips i tak.

Markterrasse: Stor markterrasse med trykkimpregnert trevirke og levegg.

Bod: Det er bod på utsiden ved inngangspartiet.

Garasjeplass: Fin garasjeplass (nr 22) med lagringsbod, felles smørebod i garasjeanlegg som er felles for alle sameiene i Sjusjøen Panorama.

Felleskostnader Kr.1.614,- pr.mnd. (kr.4.840,- pr. kvartal), og inkluderer bla. Feste/serviceavgift til PIHL, , Eidsiva Bredbånd, utvendig vedlikehold, garasjeanlegg, forsikring av bygget (Gjensidige), snøbrøyting, velforening etc.

Leilighetene har egen strøm og vannmåler som blir fakturert direkte fra strømleverandør og Ringsaker kommune (kommunale avgifter og eiendomsskatt).

Kommunale avgifter/Eiendomsskatt er oppgitt til kr.1.057,- pr. mnd. (kr.3.172,- pr. kvartal).

Formuesverdi 2020: 732.000,-

PRISANTYDNING OG OMKOSTNINGER
4 390 000,- (Prisantydning)
_______________________________
Kr 172,- (Pantattest kjøper)
Kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
Kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
Kr 109 750,- (Dokumentavgift)
Kr 1 500,- (Serviceavgift til PHIL)
Kr 112 592,- (Omkostninger totalt)
________________________________
4 502 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

TOMTETYPE:
Festetomt. Prosjektet er organisert som et sameie (Sameie Sjusjøen Panorama 3.5, 4.1 og 4.7) hvor alle leilighetene har eget gnr., bnr., snr., og i tillegg er man eier av ideell andel garasjesameie og andel av fellesareal, jfr. tinglyst seksjonering.
Bortfester er PIHL

UTLEIE
Prosjektet er ikke regulert med utleieplikt, men det er meget gode utleiemuligheter hvis ønskelig. Dette fordi det er få moderne leiligheter til leie på Sjusjøen.

VANN OG AVLØP
Vann og avløp er offentlig tilknyttet.

VEDERLAGET
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglerprovisjon 1,25% av salgssummen

BOLIGSELGERFORSIKRING
Det er tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

BETALINGSBETINGELSER
Oppgjør skal betales i en samlet innbetaling fra norsk bank. Betaling fra utlandet tillates kun i unntakstilfeller og dersom det er avklart med megler i anledning avtaleinngåelse (budaksept).

BUDGIVNING
VIKTIG INFORMASJON OM BUDGIVNING
Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.
Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.
Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til:
ulf@eiendomsnokkelen.no eller sendes per SMS til: 936 67 333.
Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.
Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Senere bud må ha en tilstrekkelig lang akseptfrist til at megler, så langt det er nødvendig og mulig, kan videreformidle budet og eventuelle forbehold til alle involverte parter og legge til rette for at disse får tid til å områ seg, jf. forskrift om eiendomsmegling § 6-3. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser bør skje senest 10 minutter før fristens utløp. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte, vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor akseptfristene ovenfor.
Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.
Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.
Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.
For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

SENTRALE LOVER
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pkt. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes en kjøper av eiendom som er en fysisk person og som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

HVITVASKINGSLOVEN
Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

PERSONVERNOPPPLYSNINGSLOVEN
I henhold til personvernopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

OPPGJØR

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, f.eks. pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtakelse kan finne sted.

SALGSBETINGELSER

Kjøper oppfordres til å undersøke eiendommen grundig og gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

EIENDOMSMEGLERFORETAK

Eiendomsnøkkelen AS,

Foretaksregisteret org.nr 860 744 392

Kjølberggata 27, 0653 Oslo

OPPDRAG
1-22-0017


Prisantydning
4 390 000 NOK
Totalpris
4 502 592 NOK
Omkostninger
112592
Forkjøpsrett
Nei

Husleie/felleskostnader
1614

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

 • 05/11/2022, kl 14:00 - 15:00

Adresse

Panoramavegen 50,
2612 Sjusjøen,
Norge

Kontakt megler

Ulf Johansson

Eiendomsmegler MNEF
22993380 93667333 Send e-post
Ulf Johansson
Finnkode: 278492511.