SOLGT!CSJUSJØEN PANORAMA – Sjelden mulighet – Flott, sentrumsnær 4-roms leilighet med 2 bad, flott utsikt og gode solforhold – garasjeplass.

Panoramavegen 24,
2612 Sjusjøen,

Prisantydning

4 250 000 NOK

Totalpris

4 359 092 NOK

Boligtype

P-Rom

72 m2

Antall soverom

3 soverom

Byggeår

2012

Eierform

Eier (Selveier)

Energimerking

C-Oransje
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Fritidsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2012
Energimerking
C-Oransje
Kommunenr.
2612
Gårdsnr.
527
Bruksnr.
216
Seksjonsnr.
3
Primærrom
72 m2
Bruksareal
72 m2
Antall rom
4
Soverom
3
Etasje
2

Fasiliteter

 • Balkong
 • Moderne
 • Peis/ildsted
 • Utsikt
 • Fiskemulighet
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Turterreng
 • Balansert ventilasjon
 • Bredbåndstilknytning
 • Livsløpstandard
 • Parkett
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Terrasse

Beskrivelse

SOLGT! Sjusjøen Panorama leil. 4.4.3

Panoramavegen 24

2612 Sjusjøen

Gnr.527, bnr.216, snr.3 i Sameiet Sjusjøen Panorama 4.4 i Ringsaker kommune. Garasjeplass/bod nr. 37; ideell andel 16/1208 i garasjesameiet gnr.527, bnr.447. Sameieandel 1/66 av fellesarealer i Sjusjøen Panorama gnr.527, bnr.215

Sjusjøen Panorama

Flott toppleilighet beliggende vegg-i-vegg med Birkebeinerløypa, med 3 soverom, 2 bad og unik panoramautsikt ned mot Sjusjøen – Sydvendt, overbygd terrasse med sol fra morgen til kveld !

Sjusjøen Panorama PIHL 4654 er en flott selveierleilighet med panoramautsikt ned mot Sjusjøen og med en beliggenhet midt i det mest attraktive langrennsterrenget på Sjusjøen.

Sjusjøen Panorama PIHL 4654 er en nyere (ny i 2012), meget arealeffektiv og brukervennlig fritidsleilighet på Sjusjøen Panorama. Leiligheten er svært praktisk og sentralt beliggende mellom Kiwi (200 meter) og Birkebeinerløypa (200 meter). Overbygd terrasse med utgang fra åpen/stue løsning som har panoramautsikt ned mot Sjusjøvannet. Leiligheten ligger i 2.etg.(toppetasjen) i et lite og koselig bygg med bare 4 leiligheter med overbygd inngangsparti og har flott utsikt og sol fra morgen til kveld. Romslig entre med speilgarderobeløsning med hyller, tørkeskap og plass til vaskemaskin, 2 praktiske, flislagte bad og 3 fine soverom. Det ene soverommet har hybelkjøkken og eget bad (bad nr.2). Åpen stue-/kjøkkenløsning, gjennomgående med gode vindusflater og utgang til overbygd terrasse med panoramautsikt ned mot Sjusjøvannet. Moderne peisovn plassert sentralt i stuen. Leiligheten har sportsbod på utsiden av inngangspartiet, og egen parkeringsplass (nr.37) og bod i felles garasjeanlegg. I tillegg er det et stort felles, oppvarmet og velutstyrt smørerom i garasjeanlegget.

Leiligheten selges med møbler inkludert som forevist på visning.

Adkomst
Følg E6 nordover og ta av ved Rudshøgda like før Moelv, det er skiltet Sjusjøen. Følg fylkesvei 19 til Kvernstubrua (ved NAF øvningsbane) og så videre på riksvei 216 forbi Næroset til Mesnali, fortsett deretter Sjusjøvegen frem til Sjusjøen sentrum. Sjusjøen Panorama ligger på oversiden av fasilitetene ved Sjusjøen sentrum, med avsving til venstre ca. 100m på oversiden av KIWI, skiltet Sjusjøen Panorama. Følg veien til høyre for innkjøringen til garasjeanlegget, og rett fra ca. 50 meter så ligger Panoramavegen 24, leilighet 4.4 bortest i bygget i 2.etg. Det er trapp direkte opp fra garasjeanlegget.

Beliggenhet
På Sjusjøen Panorama legges alt til rette for at du skal få maks ut av fridagene i en komfortabel, lettstelt og
lekker leilighet. Glem snømåking, fyring og vedlikeholdsarbeid, disse fritidsleiligheter vil du glede deg til å komme tilbake til, helg etter helg, ferie etter ferie, året rundt.
Bygningen er utformet og tilrettelagt i terrenget slik at en på best mulig måte tar vare på den unike naturen rundt. Beliggenheten i Sjusjøen sentrum kun 50 meter fra løypenettet. Her er det bare å ta på seg skiene rett utenfor leiligheten og gå ut i skiløypa som også består av ca. 380km med skiløyper og 3,4 km lysløype.
Det er ca.200m fra leiligheten til Sjusjøen sentrum. Sentrum er under utvikling med nye bygg som blant annet inneholder stor, ny matbutikk (Kiwi), sportsbutikk (Sport 1) og restaurant (Hai).
Avstander fra Sjusjøen Panorama:
• 2 timer til Oslo
• 20 minutter til Lillehammer
• 45 minutter til Hafjell
• 100 meter til Sjusjøen sentrum
• 50 meter til løypenettet
• 1000 meter til Skistadion
Mye er forandret her fra 1800-tallet da dyktige budeier la grunnlaget for moderne turistdrift med servering av seterkost og etter hvert noen senger til utleie. Den tradisjonsrike setergrenda har med andre ord gradvis utviklet seg til å bli et moderne feriested. I dag er Sjusjøen et av landets mest populære reisemål.
Det er flere idylliske serveringssteder på Sjusjøen. Rømåssetra er en av de populære levende setrene som blir besøkt i dag. Her er det mange kulturaktiviteter
både for barn og voksne «Livet på Rømåssetra» er en av hovedattraksjonene. Her får man ta del i livet slik det var i gamle dager.

Innhold

Nyere (2012) 4-roms fritidsbolig (toppleilighet) med fantastisk utsikt ned mot Sjusjøen, og med overbygd terrasse med sol fra morgen til kveld.

Leiligheten har 3 soverom, 2 bad, åpen stue/kjøkkenløsning, overbygd sydvendt terrasse, garasjeplass og sportsbod i felles garasjeanlegg.

Standard

Moderne leilighet med god standard og vedlikeholdsvennlige materialer som trepanel i tak og vegger, flislagte bad, eikeparkett på gulv, moderne baderomsinnredninger på bad, dusjvegger, moderne kjøkkeninnrening med hvitevarer som komfyr, komfyrtopp, oppvaskmaskin, kjøl/frys og microbølgeovn.

Leiligheten har moderne balansert ventilasjon.

Arealbeskrivelse

Gang/entre:

Romslig gang med speilskyvedørsgarderobe med hyller, tørkeskap, varmtvannsbereder og plass til vaskemaskin. Skiferfliser på gulv med varmekabler, trepanel på vegg og i tak.

Stue:

Eikeparkett på gulv, trepanel på vegg og i tak. Utgang til solrik, overbygd terrasse med panoramautsikt. Moderne vedpeis med kleberstein.

Kjøkken:

Åpen kjøkkenløsning med god spiseplass og moderne kjøkken med stekeplate, stekeovn, oppvaskmaskin, microbølgeovn, ventilasjon og innebygd kjøl/fryseskap. Eikeparkett på gulv og trepanel på vegg og i tak.

Soverom 1:

Garderobeskap langs den ene veggen. Eikeparkett på gulv og trepanel på vegg og i tak.

Soverom 2:

Dobbelt garderobeskap. Eikeparkett på gulv og trepanel på vegg og i tak.

Soverom 3:

Soverom med eget lite hybelkjøkken og eget bad (bad nr.2). Eikeparkett på gulv, trepanel på vegg og i tak.

Bad 1:

Hovedbad med moderne baderomsinnredning med 2 skuffer og speil/lys, dusjvegger. Skiferfliser på gulv med varmekabler, fliser på vegg og trepanel i tak.

Bad 2:

Moderne baderomsinnredning med servant og speilskap, dusjvegger. Fliser på vegg og gulv m/varmekabler, trepanel i tak.

Terrasse:

Overbygd terrasse med fantastisk utsikt nedover mot Sjusjøen, og flotte solforhold fra morgen til kveld.

Skibod: Det er skibod på utsiden ved inngangspartiet.

Garasjeplass:

Fin garasjeplass med sportsbod,nr.37, i et romslig og flott felles garasjeanlegg som er felles for alle sameiene i Sjusjøen Panorama.

Felleskostnader Kr 2.300,- pr.mnd.

Felleskostnader Kr.2.300,,- pr.mnd. , og inkluderer bla. Feste/serviceavgift til PIHL, , Eidsiva Bredbånd, utvendig vedlikehold, garasjeanlegg, forsikring av bygget (Eika Forsikring), snøbrøyting, velforening etc.

Felleskostnadene blir ifølge sameie øket til kr.2.700,- pr. mnd. fra 01.07.2023.

Leilighetene har egen strøm og vannmåler som blir fakturert direkte fra strømleverandør og Ringsaker kommune (kommunale avgifter og eiendomsskatt).

Kommunale avgifter/Eiendomsskatt er oppgitt til kr.4.880,- pr. år (fakturert i 2022).

Formuesverdi 2020: 682 634,-

PRISANTYDNING OG OMKOSTNINGER
4 250 000,- (Prisantydning)
_______________________________
Kr 172,- (Pantattest kjøper)
Kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
Kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
Kr 106 250,- (Dokumentavgift)
Kr 1 500,- (Serviceavgift til PHIL)
Kr 109 092,- (Omkostninger totalt)
________________________________
4 359 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

TOMTETYPE:
Festetomt. Prosjektet er organisert som et sameie (Sameie Sjusjøen Panorama 3.5, 4.1 og 4.7) hvor alle leilighetene har eget gnr., bnr., snr., og i tillegg er man eier av ideell andel garasjesameie og andel av fellesareal, jfr. tinglyst seksjonering.
Bortfester er PIHL

UTLEIE
Prosjektet er ikke regulert med utleieplikt, men det er meget gode utleiemuligheter hvis ønskelig. Dette fordi det er få moderne leiligheter til leie på Sjusjøen.

VANN OG AVLØP
Vann og avløp er offentlig tilknyttet.

VEDERLAGET
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglerprovisjon 1,25% av salgssummen

BOLIGSELGERFORSIKRING
Det er tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

BETALINGSBETINGELSER
Oppgjør skal betales i en samlet innbetaling fra norsk bank. Betaling fra utlandet tillates kun i unntakstilfeller og dersom det er avklart med megler i anledning avtaleinngåelse (budaksept).

BUDGIVNING
VIKTIG INFORMASJON OM BUDGIVNING
Alle bud skal inngis skriftlig til megler, som formidler disse videre til selger. Kravet til skriftlighet gjelder også budforhøyelser og motbud, aksept eller avslag fra selger.
Bud kan legges inn på eiendommens finn-annonse ved å trykke på knappen «gi bud» eller via vår hjemmeside. Ved elektronisk budgivning legges bud inn ved å benytte BankID. Bud kan også inngis på budskjema vedlagt i salgsoppgaven.
Før megler formidler bud til selger, skal megler innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter e-signatur, eksempelvis BankID eller MinID. Senere bud kan inngis per e-post til:
ulf@eiendomsnokkelen.no eller sendes per SMS til: 936 67 333.
Et bud bør inneholde eiendommens adresse (eventuelt gnr/bnr), kjøpesum, budgivers kontaktinformasjon, finansieringsplan, akseptfrist, overtakelsesdato og eventuelle forbehold som for eksempel usikker finansiering, salg av nåværende bolig ol. Normalt vil ikke et bud med forbehold bli akseptert før forbeholdet er avklart. Konferer gjerne med megler før bud avgis.
Megler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. I forbrukerforhold (dvs. der selger er forbruker) skal megleren ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Senere bud må ha en tilstrekkelig lang akseptfrist til at megler, så langt det er nødvendig og mulig, kan videreformidle budet og eventuelle forbehold til alle involverte parter og legge til rette for at disse får tid til å områ seg, jf. forskrift om eiendomsmegling § 6-3. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser bør skje senest 10 minutter før fristens utløp. Dersom bud inngis med en frist som åpenbart er for kort til at megleren kan avvikle budrunden på en forsvarlig måte, vil megler fraråde budgiver å stille slik frist. Megleren vil uoppfordret gi sin vurdering av det enkelte bud overfor selgeren, når budet er gitt innenfor akseptfristene ovenfor.
Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgivere at budene deres er mottatt.
Etter at handel har kommet i stand, eller dersom en budrunde avsluttes uten at handel er kommet i stand, kan en budgiver kreve kopi av budjournalen i anonymisert form.
Kopi av budjournal skal gis til kjøper og selger uten ugrunnet opphold etter at handel er kommet i stand. Dersom det er viktig for budgiver å bevare sin anonymitet, bør budet fremmes gjennom fullmektig.
For mer informasjon om budgivningsprosessen, se «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt salgsoppgaven, eller ta kontakt med megler.

SENTRALE LOVER
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pkt. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes en kjøper av eiendom som er en fysisk person og som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

HVITVASKINGSLOVEN
Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

PERSONVERNOPPPLYSNINGSLOVEN
I henhold til personvernopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

OPPGJØR

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, f.eks. pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtakelse kan finne sted.

SALGSBETINGELSER

Kjøper oppfordres til å undersøke eiendommen grundig og gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

EIENDOMSMEGLERFORETAK

Eiendomsnøkkelen AS

Foretaksregisteret org.nr 860 744 392

Kjølberggata 27,0653 Oslo

www.eiendomsnokkelen.no

 

ANSVARLIG MEGLER

Ulf Johansson

Eiendomsmegler MNEF

Tlf.: 936 67 333

Epost: ulf@eiendomsnokkelen.no

 

FAGANSVARLIG EIENDOMSNØKKELEN AS

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF

OPPDRAG

1-23-0012


Prisantydning
4 250 000 NOK
Totalpris
4 359 092 NOK
Ligningsverdi
582 634 NOK
Omkostninger
109092
Forkjøpsrett
Nei

Husleie/felleskostnader
2300
Husleie/felleskostnader inkl
bla. Feste/serviceavgift til PIHL, , Eidsiva Bredbånd, utvendig vedlikehold, garasjeanlegg, forsikring av bygget (Eika Forsikring), snøbrøyting, velforening etc. Felleskostnadene blir ifølge sameie øket til kr.2.700,- pr. mnd. fra 01.07.2023. Leilighetene har egen strøm og vannmåler som blir fakturert direkte fra strømleverandør og Ringsaker kommune (kommunale avgifter og eiendomsskatt).Kommunale avgifter/Eiendomsskatt er oppgitt til kr.4.880,- pr. år (fakturert i 2022).

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Panoramavegen 24,
2612 Sjusjøen,
Norge

Kontakt megler

Ulf Johansson

Eiendomsmegler MNEF
22993380 93667333 Send e-post
Ulf Johansson
Finnkode: 302636132.