Rekkehus / liten bungalow i rolig område. La Marina som ligger mellom Alicante og Torrevieja

Parque Del Ebro 98,
,

Prisantydning

85 000 EUR

Boligtype

P-Rom

42 m2

Antall soverom

2 soverom

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
42 m2
Bruksareal
66 m2
Antall rom
3
Soverom
2

Fasiliteter

  • Turterreng
  • Bademulighet
  • Utviklingspotensiale
  • Terrasse

Beskrivelse

Generelt

Prisantydning: 85.000 Euro ( ca. kr. 850 000) + omkostninger.

Arealbeskrivelse: Boareal er på ca 42 kvm + uteareal ca 24 km. Det er mulighet for utbygging.

Fellesutgift

Ingen fellesutgifter utover avgiftene til det offentlige.

Organisasjonsform

Bebyggelsen er organisert som selveide boliger. Tilgang og nærhet til fellesfunksjoner som svømmebasseng, tennisbaner m.m.

Adkomst

Dette området ligger bare 40 km fra Alicante flyplass; dvs. ca. 30 min. med bil.

Beliggenhet – fasiliteter

Bebyggelsen består av lave bygg som ligger i rekke i et sjarmerende, etablert boligområde.

Det er ingen store bygg i front så det er utsyn i mot Guardamar og havet. Det er kort avstand til et allsidig tilbud av service; kjøpesenter, apotek, restauranter, svømmebasseng, tennisbaner,  m.m.
Ca. 5 min med bil til badestrand.

Bebyggelsen

Bebyggelsen som går over 1 etasje var ferdig i ca. 1990 og er godt vedlikeholdt.

Det er 2 markterrasser tilknyttet boligen. Flere tilsvarende boliger har bygd på i høyden.

Boligen – beskrivelse

BOLIGEN SELGES MØBLERT SÅ DEN ER KLAR TIL INNFLYTTING !

Boligen inneholder 2 soverom, bad, stue med åpen kjøkkenløsning. I tillegg kommer 2 mark-terrasser.

Alle rom har pene fliser på gulvene og det er malte vegger og tak; se bilder.

Hovedsoverommet har garderobe og kommode, det andre soverommet har montert overskap. Badet har dusjkabinett og montert vaskemaskin.

Kjøkkenet er innredet med pen, lys innredning og spisebord. Hvitevarene er komfyr, oppvaskmaskkin, kjøleskap og en liten frys.

Stue med sofa, salongbord og lenestol. Det er montert ny aircondition.

Boligen er ikke stor, men har alle nødvendige funksjoner.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på bud skjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: alf@eiendomsnokkelen.no eller SMS: 975 18 975.

Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver, at budet er mottatt.

Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Omkostninger 

Kjøper betaler alle gebyrer i forbindelse med overskjøtingen i Spania; skatter og avgifter, gebyr til Notarius Publicus og advokat. Dette varierer noe fra leilighet til leilighet, men ligger normalt på 12-13 % av salgssum.

Honoraret til megler betales av selger.

Norsk eiendomsmegler – vi har ansvarsforsikring i Tryg forsikring – vi formidler bolig i Spania underlagt norsk lovverk – eliminer risiko kostnadsfritt!

Hvert år reiser flere tusen nordmenn til Spania og investerer flere millioner kroner i en feriebolig. Trenden viser at vi helst kjøper bolig i et prosjekt som er under oppføring. De aller fleste inngår da avtale om kjøp med et spansk selskap, og da gjerne et spansk selskap med norsktalende ansatte. DET ER VIKTIG Å VÆRE KLAR OVER AT EN SLIK AVTALE IKKE ER SIKRET VED NORSK MEGLERLOV MED DE FORSIKRINGER OG DEN TRYGGHET DETTE GIR.

Dersom handelen går gjennom et norsk registrert eiendomsmeglerforetak må den lovpålagte forsikringen være på plass. Eiendomsnøkkelen as må dermed ha – og har – en forsikring som dekker det ansvar man kan pådra seg under utøvelsen av selve meglertjenesten i Spania. Det kreves av oss at vi stiller nødvendig sikkerhet opp til kr. 45 000 000. Den norske eiendomsmegleren må arbeide i henhold til de reglene som følger av eiendomsmeglerloven i Norge. Finanstilsynet legger klare føringer for hvordan meglertjenesten i utlandet, herunder Spania, skal utføres. Dette er også bakgrunnen for at vi bare samarbeider med entreprenører som stiller bankgaranti for kjøpesummen.

Dette betyr at dersom vi gjør en feil som påfører deg som vår kunde et økonomisk tap, så vil vårt norske forsikringsselskap dekke tapet ditt.

Avtaler inngått i Spania utenom norskregistrert eiendomsmeglerforetak vil reguleres av Spanias lovverk for kjøp og salg av bolig under oppføring. Selv om de fleste handlene går bra; så kan det oppstå usikkerhet omkring investeringen, spesielt i tilfeller der entreprenøren går konkurs eller ikke leverer i henhold til avtale. Risikoen reduseres betraktelig dersom man kjøper sin feriebolig i Spania gjennom et norsk eiendomsmeglerforetak.

Enkelt forklart:

Du kjøper en bolig under oppføring i Spania, underlagt tilsvarende prinsipper, forsikringer og krav til sikkerhet som når du kjøper bolig under oppføring i Norge .

Det stilles nødvendig bankgaranti fra våre samarbeidende entreprenørers finansinstitusjoner, slik at det til enhver tid er stilt sikkerhet for ethvert innbetalt beløp. På denne måten er din investering sikret mot eventuelle tap dersom entreprenøren går konkurs.

Alle innbetalinger skjer til klientkonto i norsk bank. Det et er vårt ansvar som din eiendomsmegler å påse at det beløp som utbetales til entreprenør bare skjer mot at det stilles bankgaranti for tilsvarende beløp. Dette blir kontrollert av oss og vår medhjelper i Spania. Vår medhjelper i Spania er et anerkjent advokatkontor som bistår oss i juridiske prosesser som utløses ved ditt kjøp av bolig i Spania og som med sin lokalkunnskap kan fange opp lokale regler som ikke vi klarer å fange opp.

Vel møtt til en trygg eiendomshandel gjennom Eiendomsnøkkelen Eiendomsmegling AS.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formuesansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.


Prisantydning
85 000 EUR


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

  • , kl -
    Du er velkommen til å kontakte oss i Eiendomsnøkkelen AS for mer informasjon eller for å avtale visning, vi gjennomfører selvfølgelig digital visning dersom du ikke kan møte. Det er viktig at du føler deg trygg før, under og etter ditt boligkjøp i Spania.

Adresse

Parque Del Ebro 98,
Costa Blanca sørSpania

Kontakt megler

Alf Grønneflåta

Eiendomsmegler MNEF
22993380 97518975 Send e-post
Alf Grønneflåta
Finnkode: 263528162.