Nydelig enebolig med 2 boenheter i Gran Alacant-stort basseng!

Prisantydning

425 000 EUR

Boligtype

P-Rom

211 m2

Antall soverom

4 soverom

Byggeår

2006

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2006
Primærrom
211 m2
Tomteareal
533 m2 (eiet)
Soverom
4

Arealbeskrivelse

Enebolig med 2 boenheter. Hoveddelen har stor stue, kjøkken, 3 soverom, 3 bad, stor innglasset balkong med trapp ned til bassengområdet, samt omkledningsrom i tilknytning til hovedsoverom.
Leilighet i underetasje på nivå med bassengområdet har 1 stort soverom, 1 bad, åpen stue- og kjøkkenløsning og vaskerom/bod.
Stort bassengområde over flere nivåer med en herlig solterrase.
Biloppstillingsplass på gårdsplass.

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Balkong
 • Ingen gjenboere
 • Moderne
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Bredbåndstilknytning
 • Livsløpstandard
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Hage

Beskrivelse

Nydelig enebolig i et rolig enebolig strøk. Boligen er bygget i 2006, og her er tradisjonell middelhavs-stil vektlagt i skjønn forening med en mer moderne stil. Boligen har nydelige uteområder med stor terrasse med en flott utsikt mot Alicante, og bassengområdet er avskjermet, stort, har flere nivåer og med et sjeldent stort basseng-her kan det svømmetrenes! Tomten ligger høyt og privat, med liten mulighet for innsyn. Denne boligen må ses.

Ved ønske om renovering/oppgradering/modernisering/ bistår vi deg gjennom hele prosessen, i vårt team har vi:

Arkitekt, snekker, rørlegger, elektriker og murer.

 

Kontakt eiendomsmegler Greta Fossum for detaljert informasjon vedrørende denne eiendommen.

 

Omkostninger ved kjøp av bolig i Spania:

Ved kjøp av en bolig i Spania vil det tilkomme kostnader utover selve kjøpesummen. I all hovedsak dreier dette seg om skatter og avgifter til myndighetene, og de kan variere noe i størrelse alt etter hvilken kommune boligen ligger i.

I de aller fleste tilfeller er kjøpesummen en fast pris i Spania. Det er selger som setter prisen, boligene blir solgt etter «først til mølla» -prinsippet, og budrunder slik vi kjenner til er et ukjent fenomen i Spania.

I kjøpesummen ligger meglerens honorar, samt eventuell innredning, hvitevarer eller møbler som er oppgitt at skal følge med i prisen.

I tillegg til kjøpesummen tilkommer følgende omkostninger ved kjøp av brukt bolig:

I.T.P(moms): Ca. 8 % av kjøpesummen. Dette er en skatt som utløses når brukte boliger overdras fra en eier til en annen.

Notarius publicus: Ca. 1.500 euro

Registreringskostnader: Ca. 400 euro

Overføring av vann og elektrisitet: Ca. 300 euro

Div. gebyrkostnader: Ca. 400 euro

Advokat utgifter: Ca. 1.700 euro

Ovennevnte beløp i euro tar utgangspunkt i en bolig med kjøpesum 200.000 euro i Comunidad Valencia.

Ved kjøp av brukt bolig i Spania vil ovenstående omkostninger utgjøre omlag 10 % av boligens kjøpesum. Nevnte omkostninger kommer i tillegg til selgers salgspris, altså kjøpesum + ca. 10 % omkostninger.

I forkant av kontraktsignering utarbeides et kostnadsoverslag for den valgte boligen, hvor alle omkostninger i forbindelse med kjøpet vil være beregnet og presentert.

 

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formues ansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.

Visningsreise med Eiendomsnøkkelen AS

Vi skreddersyr visningsreisen for å passe inn i din agenda på meget kort varsel.

Den ideelle visningsreisen går over 3 hele dager, gjerne over en langhelg. Da har vi god tid til å se på flere boligobjekter og vi får en god gjennomgang av alle praktiske forhold vedrørende et boligkjøp i Spania. Vi avlegger også et besøk hos vår advokat som vil gi en presentasjon av juridiske prosesser og tjenester de bistår med i forbindelse med bolighandelen.

I forbindelse med visningsreisen bistår vi med bestilling av flybilletter og hotell, vi står for transport til og fra flyplass og på visningsdagene. Vi tilrettelegger for hyggelige lunsjer og middager underveis.

 

Beliggenhet

Enebolig i eneboligstrøk i Gran Alacant(se kart).

Kort vei til innkjøpsmuligheter.

3,5 kilometer til strand.

10 kilometer til Alicante flyplass.

Adkomst

Enkel adkomst fra bilvei/fortau til inngjerdet tomt. Port system for innkjøring til biloppstillingsplass på tomten. Godt med gateparkering for besøkende i området.


Prisantydning
425 000 EUR
Omkostninger
Ca. 10 % av kjøpesum


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Kontakt megler

Greta Fossum

Eiendomsmegler MNEF
94144379 Send e-post
Greta Fossum

Dokumentasjon