SOLGT! MODERNISERINGSOBJEKT PÅ ROMSÅS: 3-roms leilighet i 3.etasje – Innglasset balkong med flotte solforhold og utsikt – Garasjeplass

Odvar Solbergs vei 22,
0970 Oslo,

Prisantydning

2 350 000 NOK

Totalpris

2 651 000 NOK

Boligtype

P-Rom

88 m2

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

1972

Eierform

Andel

Energimerking

G-Rød
Se dokumentasjon Ta kontakt
Fellesformue
9 404 NOK
Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Byggeår
1972
Energimerking
G-Rød
Kommunenr.
0301
Gårdsnr.
96
Bruksnr.
6
Leilighetsnr.
3031
Primærrom
88 m2
Bruksareal
91 m2
Antall rom
3
Soverom
2
Etasje
3
Sikringsordning
Ja

Fasiliteter

 • Balkong
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Rolig
 • Vaktmestertjeneste
 • Turterreng
 • Bredbåndstilknytning
 • Bademulighet

Beskrivelse

Beliggenhet
Leiligheten ligger fritt og rolig i flotte omgivelser i Bydel Grorud, et etablert og meget barnevennlig boligområde på Romsås, i nærheten av Lillomarkas flotte natur. Det er skoler, barnehager, svømmehall i gangavstand fra leiligheten via bilfrie internveier. Godt utvalg av fasiliteter og servicetilbud, samt et godt utbygd kollektivtilbud med både buss og T-bane.
Romsås senter ligger i umiddelbar nærhet med t-bane, Kiwi butikk, tannlege, legesenter, Actic treninssenter, apotek, post og svømmehall. Alternativt ligger Grorud Senter med servicetilbud, forretninger, t-bane og buss forbindelser like i nærheten.
Det er ca 8 min. gange til T-banestajon (linje 5) på Romsås senter. I tillegg går det matebusser rundt Romsås som går ned til Grorud nærsenter hvor det er flere bussalternativer til bla. Helsfyr, Snarøya o.l. Matebussen stopper rett ved innkjøringen til Orremyr borettslag.

Nyrehabiliterte Stovner senter med det meste av servicetilbud, ligger også i nærheten. Nærbutikken Joker ligger i gangavstand. Ca 5 min. gange til Svarttjern badevann som nylig er oppgradert med hyggelige utearealer. Lillomarka med flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter – turveier/lysløype.

Romsås framstår som et attraktivt sted for alle aldersgrupper, og for den aktivitetslystne er mye å foreta seg. Det er kort vei til Bjøråsen idrettsplass, Romsås idrettshall og Humleby Fritidspark, hvor sistnevnte fremstår som en meget spennende labyrint av aktiviteter.

Svarttjern, en del av Groruddal-satsingen utbedret i 2009 med blant annet rampe for rullestolbrukere. Her finner du sandstrand, gressletter, grillplasser og boccabane. Lillomarka byr dessuten på mange idylliske tjern og vann, og er godt egnet for turer med telt, lavvo eller gapahuk. Videre er alle tjern og vann åpen for fisking, foruten drikkevannskildene.

SERVICETILBUD
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Romsås senter og Grorud senter et variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er og en kort kjøretur til både Linderud og Stovner senter som har et bredt utvalg av butikker og fasiliteter.

SKOLER OG BARNEHAGER
Mellom borettslagene ligger Tiurleiken skole (1.-7. trinn), Svarttjern skole (1.-4. trinn), og Bjøråsen skole (5.-10. trinn). Elever ved Tiurleiken skole begynner på Bjøråsen skole fra 8. trinn og elever ved Svarttjern skole begynner på Bjøråsen skole fra 5. trinn.

OFFENTLIG KOMMUNIKASJON OG BIL
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Orremyr bussholdeplass som ligger kun få minutters gange fra leiligheten. Ikke langt unna går også T-banen (linje 4 og 5). Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Grorud, 7 min til Stovner, 9 min til Alnasenteret, 14 min til Oslo S og 30 min til Oslo Lufthavn.

ADKOMST
Enkel adkomst til borettslaget og leiligheten.
T-bane linje 4 og 5 til Romsås., ca.8 min. gange fra leiligheten.

Nærmeste bussholdeplass er Orremyr. Her går buss nr. 63 som enkelt tar deg både til Romsås senter og Grorud T der det er ytterligere bussforbindelser til resten av Oslo samt Romerike. Bussholdeplassen ligger ca. 3 min. gange fra leiligheten.

For mer info se vedlagt kartskisse i annonsen.

EIENDOMMEN
Odvar Solbergs vei 22, 0970 Oslo

Gnr. 96, bnr. 6 i Oslo kommune.

Leil.nr. 3031, andelsnr. 167 i Orremyr Borettslag, Org.nr. 951 081 450

ETASJE
3

BYGGEÅR
1972

AREAL
Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 91 kvm, Bruttoareal: 101 kvm
Rom som er P-rom: Stue, kjøkken, 2 soverom, spisestue, bad, vaskerom og entré/gang. S-rom: Innglasset balkong

Annet: Andelen disponerer 1 bod i lukket felles bygg rett ved inngangen til boligblokka og 1 kjellerbod på 1,5 kvm. Andelen disponerer også 1 garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres for øvrig oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

TOMTEN
Fellestomt / 55026 kvm
Felleseiendommen er meget pent opparbeidet med asfalterte internveier, plenareal, trær, fine beplantninger og noe naturtomt. Området er godt utstyrt med felles sykkelparkering, samt felles sittegrupper og utegrill for et sosialt utemiljø. Det er også flere lekeplasser og en ballbinge til glede for de minste.

FORRETNINGSFØRER
OBOS

TOTALE KOSTNADER
2 350 000,- (Prisantydning)
301 000,- (Andel av fellesgjeld)
________________________________________
2 651 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte – Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL – Statens Kartverk)
________________________________________
8 246,50 (Omkostninger totalt)
________________________________________
2 659 246,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses et pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

FASTE LØPENDE KOSTNADER
Kr. 5 928,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Kommunale avgifter, betjening andel fellesgjeld, felles byggforsikring, forretningsførsel, kabel-tv, bredbånd m.m.
(Kapitalkostnader på kr. 2 184,- er inkl. i felleskostnadene)

Etter endt avdragsfri periode på det ene lånet (01.04.2020), er det pr. nå anslått en økning på kr. 335,- pr. mnd. for denne leiligheten.

På bakgrunn av våtromsrehabiliteringen har borettslaget estimert en økning av husleien på ca. 17%. Styret opplyser at borettslaget allerede har økt husleien med ca. 14%.

Økning av felleskostnadene: Styret har vedtatt å øke felleskostnadene med 3 % fra 01.01.2019.

– Selger har ikke oppgitt kostnad for innboforsikring. Dette er en kostnad kjøper må påregne.
– Styreleder opplyser at bredbånd på 10MB er inkludert i husleien.
Prisene avhenger av bl.a. forsikringssum, dekning, hastighet, egenandel og leverandør.

Forsikring i Gjensidige Forsikring (polisenummer 81331515). Den oppgitte forsikringen er borettslagets felles forsikring.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter.

ANDEL FELLESGJELD / ANDEL FORMUE
Kr. 301 000,- pr 01.02.2019/ Kr. 9 404,- pr 31.12.18 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

OM LEILIGHETEN
VELKOMMEN TIL VISNING i Odvar Solbergs vei 22, 3-roms leilighet i 3.etasje. Innglasset balkong med flotte solforhold og utsikt. Garasje. Nytt bad og vaskerom i 2019 pusset opp i regi av borettslaget.

Leiligheten ligger i et barnevennlig borettslag med bilfrie skoleveier, kort vei til offentlig kommunikasjon og marka i umiddelbar nærhet.

Svært romslig leilighet med behov for modernisering. Leiligheten har blant annet stor stue med god plass for spisestuemøblement og store vinduer som fyller rommet med naturlig lys. Fra stuen har leiligheten utgang til en stor innglasset terrasse med gode solforhold, og vid utsikt.

Eldre kjøkken med plass for spisebord. Flott nyoppusset baderom og vaskerom fra 2019, pusset opp i regi av borettslaget.

Romslig entre med plass til garderobeskap og innvendig bod. To soverom som vender mot borettslagets fellesområde. Gode lagringsmuligheter i bod i første etasje og utebod rett ved inngangspartiet. Det følger med en parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

KORT FORTALT:

– Stor 3-roms leilighet med moderniseringsbehov

– Gjennomgående leilighet med gode lysforhold

– Nytt bad og vaskerom fra 2019 pusset opp i regi av borettslaget

– Garasjeplass i felles garasjeanlegg

– Stor innglasset balkong på 10 kvm med vid utsikt og gode solforhold

– Lagringsplass i 2 disponible boder

– Sikringsskap har automatsikringer

– Barnevennlig boligområde

– Veldrevet borettslag (Orremyr Borettslag)

– Kort vei til offentlig transport (T-bane og buss), samt marka og badevann

Standard
ENTRÉ:
Svært romslig leilighet med behov for modernisering. Leiligheten ligger i 3.etasje. Entréen har lysmalte veggflater og parkett på gulv. kleskott. Dørcalling

STUE/SPISESTUE:
Leiligheten har en lys og romslig stue med utgang til en stor innglasset balkong. Lysmalte vegger og parkett på gulv. Stuen har god plass for både sofa, tv-løsning og spisebord.

KJØKKEN:
Eldre kjøkkeninnredning med moderniseringsbehov. Fra kjøkken/stue er det direkte tilknytning til separat vaskerom med utgang til en liten luftebalkong. Malte flater på vegg og parkett på gulv.

BAD/WC/VASKEROM:
Leiligheten har nyoppusset bad og separat vaskerom. Begge deler pusset opp i regi av borettslaget i 2019. Bad med veggmontert toalett, helstøpt servant med ett-greps bl.batteri og servantskap. Speilskap med lys, dusj med termostatbatteri og dusjdører i herdet glass. Varmekabler i gulv.

Vaskerommet har vaskekum i stål med et-greps bl.batteri og opplegg for vaskemaskin. God plass for skap for oppbevaring. Fra vaskerommet har man direkte utgang til en liten luftebalkong på 2 kvm.

SOVEROM:
Leiligheten har 2 soverom. Det er malte veggplater/tapet og parkett på gulv. Plass for garderobeskap i begge rom. Soverommene vender mot borettslagets fellesarealer.

BALKONGER:
Leiligheten har 2 balkonger. En stor innglasset sydvendt, solrik balkong med utgang fra stue. God plass til balkongmøblement i flere soner. Det er gode solforhold, ingen innsyn og vid utsikt fra balkongen.

PARKERING/GARASJE
Det medfølger parkeringsplass i felles parkeringshus og borettslaget har gjesteparkeringer. Ellers parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Styret opplyser: Om beboerne ønsker el-bil lading må det fylles ut et skjema som ligger på våre nettsider orremyr.no og styret vil bestille en lader til p-plassen som borettslaget bekoster og vi vil melde dette inn til OBOS og det vil bli et påslag til husleie på kr.300.- pr.mnd.

OPPVARMING
Leiligheten har elektrisk oppvarming, varmekabel på bad og i vaskerom. Mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad/vaskerom, friskluftsventiler i vinduskarmer. Vann-avløpsrør, samt nye felles varmtvannsberedere ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2018/2019.

FORKJØPSRETT FOR MEDLEMMER / STYREGODKJENNELSE Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse
Det er forkjøpsrett for borettslagets- og medlemmer av tilknyttet boligbyggelag. Forkjøpsretten avklares etter salget. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.
Det kreves styregodkjennelse av ny eier. Kjøper har risikoen for styrets godkjennelse.

VEI/VANN/AVLØP
Adkomstvei: Offentlig og private internveier. Tilknytning vann og avløp: Offentlig.
Opplysninger ifølge tilstandsrapport. Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

FERDIGATTEST ELLER MIDLERTIDIG BRUKSTILLATELSE
Det foreligger ferdigattest på boligblokken fra 1975.
Det foreligger tillatelse fra 2017 til tiltak vedr. baderomsrehabilitering.

REGULERING
Området er hovedsakelig regulert til boligformål, uteareal, friområde, barnehage og skole.
Reguleringskart er innhentet og ligger vedlagt i prospektet.

Ny kommuneplan fra 23.september 2015. Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Det pågår nå oppdatering av reguleringsplanene som er berørt, men dette vil ta noe tid.

ENERGIMERKING
Oppvarmingskarakter Rød – Energikarakter E
Første side av attesten ligger vedlagt. Kontakt megler for å få hele.

OM BORETTSLAGET
– Orremyr borettslag består av 341 andelsleiligheter
– Forretningsførselen utføres av OBOS
– Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets
dyreholdserklæring. Maksimalt antall hunder begrenses til 2 hunder per leilighet.
– GET er leverandør av kabel-tv og bredbånd til andelseierne.
– Det er ikke tillatt å bruke kull- eller vedfyrt grill på balkongen.
– Det er ikke tillatt å montere parabolantenner i borettslaget.
– Borettslagets vaktmestertjenester utføres av Romsås vaktmestersentral (RVS)
– Borettslaget har en egen hjemmeside med nyttig info for beboerne: www.orremyr.no
– Borettslaget er samvirkemedlem og deleier i Romsås Vaktmestersentral SA.
– Borettslaget har avtale med Romsås Vaktmestersentral om renhold av fellesarealene.
– Grendehuset i Odvar Solbergs vei 2, kan leies av borettslagets andelseiere. For priser og vilkår, se borettslagets hjemmeside.

VEDLIKEHOLD/REHABILITERING
Orremyr borettslag har vedtatt en total renovering av samtlige våtrom i borettslaget. Arbeidene startet januar 2018 og avsluttes oktober 2019.

Ekstra ordinær generalforsamling vedtok 11.05.2016 et forslag om nødvendig utskiftning av avløps-/vannrør og oppgradering av overflater og innredninger. Antatt lånebehov er oppgitt til ca. 96.000.000,-. Det blir felles varmtvann for leilighetene. Det vil installeres individuelle varmtvannsmålere til alle for å sikre at forbruk avregnes rettferdig. Styret opplyser at halvparten av lånet (48 000 000,-) allerede er tatt opp og fordelt. Resterende 48 000 000,- vil bli utbetalt og fordelt på andelseierne etterhvert som arbeidet ferdigstilles. Styret opplyser at det er estimert en husleieøkning på ca. 17 % for våtromsrehabiliteringen, men at borettslaget allerede har økt husleien med 14%. Det planlegges også å bytte ut sydveggen på garasjehuset og resterende tak i borettslaget skal byttes ut. Styret opplyser at kostnaden for dette allerede ligger inne i borettslagets vedlikeholdsbudsjett.

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask.

VEDLIKEHOLDS HISTORIKK
Følgende arbeider og vedlikehold er utført i borettslaget:
2017:
– Forberedelser til våtromsrehabilitering og inngåelse av kontrakt med Sans Bygg. Felt mange trær rundt i hele borettslaget.
– Nytt tak i OSV 40 og reparasjon av tak i nr. 14.
– Utskifting av vifter i OSV 28, 30, 40, 42 og 44
2016:
– Reparasjon av garasjegulv i 2. etg. i P-huset.
– Reparasjon av yttertak
– Installasjon av duegardiner på luftebalkongene.
2015:
– Garasjeport i 3. etg. montert.
– Rens av ventilasjonsanlegget og inn i leilighetene.
– Lagt nye tak med tilleggsisolasjon på nr. 4, 10, 12, 36, 44, 46 og 48.
– Skiftet ut elektriske hovedtavler og nye sikringsskap i P-huset
2014:
– Takvifter byttet ut på 36 – 38 – 48 – 50.
– Lagt nye tak på 38 – 16 – 18 og 20
– Garasjegulvet i 3 etg har blitt reparert pga. sprekker og lekkasje. Skiftet ut lekeapparater på tunene
2013:
– Takvifter skiftet ut i nr. 16, 18 og 20.
– Sopp/alger på utvendige vegger på alle balkongene er fjernet og de utvendige veggene på luftebalkongene også malt.
– Varmeovner er installert i heishusene.
– Skiftet ut nøkkelbrytere i P-huset. Garasjegulvet i 4 etg. har blitt reparert pga. sprekker og lekkasjer.
– Nye tak lagt på 22 – 24 og 26
2012:
– 3 elektriske hovedtavler er skiftet. 2 garasjeporter er skiftet. Ombygging av OSV 2 for tilpasning til bevegelseshemmede.
2011:
– 6 av 9 elektriske hovedtavler er skiftet ut.
– Installert ny myntautomat for bommen ved OSV 46-48.
2009:
– Takreparasjoner mot vannlekkasjer; Det er lagt overgangsbeslag mellom blokker med høydeforskjell.
– Installert ny myntautomat for bommen ved OSV 2.
2008:
– Nye heiser i OSV 18, 27, 30, 44, 46 og 48
– Omliming, toppforsegling og popnaglet balkonginnglassing i hele borettslaget.
– Nytt takbelegg i OSV 14
– Nytt dørtelefonanlegg i alle oppganger
2007:
– Nye heiser i nr. 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 20 og 50.
– Nytt takbelegg på nr. 32 og 34.
– Lagt varmekabel i gangveien fra nr. 2 til nr. 16.

SELSKAPETS TOTALE LÅN OG VILKÅR
Lånenr * EIKA1-152019844
Type A
Restsaldo 4.360.352,-
Restløpetid 7 år 7 md.
Term pr. år 12
Type rente Flyt
Rente 2,80%

Lånenr HUS601-11451597
Type A
Restsaldo 4.776.407,-
Restløpetid 5 år 11 md.
Term pr. år 2
Type rente Flyt
Rente 1,50%

Lånenr HUS602-11451597
Type A
Restsaldo 13.990.806,-
Restløpetid 6 år 11 md.
Term pr. år 2
Type rente Flyt
Rente 1,50%

Lånenr HUS603-11451597
Type A
Restsaldo 23.175.269,-
Restløpetid 6 år 11 md.
Term pr. år 2
Type rente Flyt
Rente 1,50%

Lånenr OBOS01-98207648647
Type A
Restsaldo 48.000.000,-
Restløpetid 29 år
Term pr. år 12
Avdr.frihet t.o.m 01.04.2020
Type rente Flyt
Rente 2,05%
Etter endt avdragsfri periode 01.04.2020 er det pr. nå anslått en økning i felleskostnadene på kr. 335 pr. mnd. for denne leiligheten.

VERDI VED SKATTEFASTSETTING
Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 947 858,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 412 290,- pr 31.12.17

ADGANG TIL UTLEIE (BOLIGFORMÅL)
Utleie er tillatt for inntil 3 år, dersom eier selv har bebodd boligen i minst ett av de to siste år. Se borettslagsloven og vedtekter. Det kreves samtykke fra styret.

KONSESJON / ODEL
Ikke aktuelt for denne eiendommen.

SERVITUTTER / RETTIGHETER
Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen.
Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

1973/22840-2/105 Erklæring/avtale
27.11.1973
Bestemmelse om tilfluktsrom med nødvendig adkomst.
Konvertert med feil bestemmelse. Rettet etter tinglysingsloven § 18. 09.07.2014, NJH.
Gjelder denne registerenheten med flere

1986/42963-2/105 Best. om vann/kloakkledn.
16.07.1986
Gjelder denne registerenheten med flere

Ingen rettigheter registrert.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser
Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

BESKRIVELSE AV BEBYGGELSEN
Området består hovedsakelig av blokkbebyggelse.

DIVERSE
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Det ble 16.12.2015 vedtatt eiendomsskatt for Oslo kommune. Andeler i borettslag og boligaksjeselskaper er formelt eid av borettslaget. Eventuell eiendomsskatt skrives derfor ut til borettslag og boligaksjeselskap som så fordeler dette blant sine andelshavere etter den fordelingsnøkkelen borettslaget velger. Megler har ikke mottatt info om hva dette vil utgjøre for borettslaget, og om dette vil medføre eventuell økning i borettslagets felleskostnader. I 2018 beregnes det tre promille i eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det ved et senere tidspunkt vil kunne påløpe eiendomsskatt på eiendommen ved eventuell endring av beregningsgrunnlag og/eller endring i dagens skattesats.

Selger har ikke bebodd leiligheten og har således ingen kjennskap til leiligheten.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

SIKRINGSFOND
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 – tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

SOLGT «SOM DEN ER»
Eiendommen selges «som den er», jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen har mangel i følgende tilfelle: 1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. 2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide. 3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

MEGLERS VEDERLAG OG UTLEGG
Meglers provisjon er avtalt til 45.000,- + tillegg for utlegg kr 20,530 . Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale et rimelig honorar stort kr. 20 000,- + dokumenterte utlegg og tillegg. Alle beløpene er inkl. mva.

Vedlegg til salgsoppgaven
Under dokumenter på denne siden finner en alle nødvendige opplysninger som utgjør komplett salgsoppgave for eiendommen.


Prisantydning
2 350 000 NOK
Totalpris
2 651 000 NOK
Ligningsverdi
947 NOK
Fellesformue
9 404 NOK
Fellesgjeld
301 000 NOK
Omkostninger
8246
Forkjøpsrett
Ja

Husleie/felleskostnader
5928
Husleie/felleskostnader inkl
Kommunale avgifter, betjening andel fellesgjeld, felles byggforsikring, forretningsførsel, kabel-tv, bredbånd m.m.
Felleskostnader etter avdragsfri periode
6262

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

 • 19/03/2019, kl 17:30 - 18:30

Adresse

Odvar Solbergs vei 22,
0970 Oslo,
Norge

Kontakt megler

Bente-Marie Nørgård

Advokat MNA
21063360 91558045 Send e-post
Bente-Marie Nørgård

Alen Putes

Medhjelper
21063360 93203259 Send e-post
Alen Putes
Finnkode: 142227059.