Luksuriøse eneboliger med fantastisk utsikt over Benidorm og Middelhavet

Prisantydning

695 000 EUR

Boligtype

P-Rom

263 m2

Antall soverom

4 soverom

Byggeår

2018

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2018
Primærrom
263 m2
Tomteareal
470 m2 (eiet)
Soverom
4

Arealbeskrivelse

Eneboliger med 3/4 soverom, 3/4 bad, åpen stue og kjøkkenløsning, takterrasse, vaskerom, kjeller med boligdel.
Opparbeidet og privat inngjerdet hage med terrasse, plass for solstoler, privat 15 meter langt infinity-svømmebasseng med boblefunksjon, og garasje med plass til to biler i kjeller.

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Ingen gjenboere
 • Moderne
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Balansert ventilasjon
 • Bredbåndstilknytning
 • Livsløpstandard

Beskrivelse

11 topp moderne eneboliger under oppføring på den fineste adresse i Sierra Cortina, Finestrat. Boligene oppføres i høy kvalitet med moderne og minimalistisk interiørdesign. Meget høy teknisk bygge standard og vakker interiørdesign. Her er det lagt vekt på funksjonalitet, kvalitet, eksklusiv standard og lekre detaljer som utgjør den store forskjellen.

Boligene leveres med:

Kjøkkeninnredning med alle hvitevarer integrert

Klimaanlegg

Gulvvarme på bad

Baderoms innredning

Integrerte garderobeskap på soverom og i omkledningsrommet

Installasjoner for tv og internett

Svømmebasseng med område for boblebad-funksjon

Intelligent/smart sikkerhetssystem

Lensepumper under gulv i kjeller/garasje som ekstra sikkerhet ved store nedbørsmengder

 

Kontakt eiendomsmegler Greta Fossum for detaljert informasjon og oppdatert tilgjengelighet.

 

Omkostninger ved kjøp av bolig i Spania:

Ved kjøp av en bolig i Spania vil det tilkomme kostnader utover selve kjøpesummen. I all hovedsak dreier dette seg om skatter og avgifter til myndighetene, og de kan variere noe i størrelse alt etter hvilken kommune boligen ligger i.

I de aller fleste tilfeller er kjøpesummen en fast pris i Spania. Det er entreprenør/selger som setter prisen, boligene blir solgt etter «først til mølla» -prinsippet, og budrunder slik vi kjenner til er et ukjent fenomen i Spania.

I kjøpesummen ligger meglerens honorar, samt eventuell innredning, hvitevarer eller møbler som er oppgitt at skal følge med i prisen.

Investerer man i et prosjekt som er til salgs hos flere tilbydere, er det entreprenørens prisliste som er førende – altså lik pris hos alle som selger prosjektet.

I tillegg til kjøpesummen tilkommer følgende omkostninger ved kjøp av nybygg:

I.V.A(moms): 10 % av kjøpesummen. Dette tilsvarer vår moms, og må betales ved kjøp av ny bolig. I kjøpekontrakten vil kjøpesum/betalingsplan eksempelvis stå oppført slik:

Bolig til kjøpesum 200.000 euro

Depositum: 5.400 euro + 10% IVA 600 euro = 6.000 euro

10%: 20.000 euro + 10% IVA 2.000 euro = 22.000 euro

40%: 80.000 euro + 10% IVA 8.000 euro = 88.000 euro

Resterende (ved tinglysning/overtakelse): 94.600 euro + 10% IVA 9.400 euro = 104.000 euro

Total = Kjøpesum 200.000 euro + 10% IVA 20.000 euro

Det gjøres oppmerksom på at det ofte i kjøpekontrakten kun opplyses om andel kjøpesum som skal betales, og bak står det: + IVA gjeldende på betalingstidspunktet. IVA fastsettes av de spanske myndighetene, og på denne måten tar selger/entreprenør forbehold om at endringer i IVA kan forekomme i løpet av denne prosessen.

Intervallene for innbetalingene kan variere, alt avhengig hvor lang tid det er til ferdigstillelse/overtakelse. Hovedregel er at depositum betales på reservasjonsdagen i forbindelse med signering av reservasjonskontrakten, 1. innbetaling forfaller til betaling umiddelbart etter at kjøpekontrakt er signert, og den aller siste betaling skjer ved tinglysning og overtakelse av boligen.

Antall innbetalinger og størrelse på innbetalinger, kan også variere ut i fra hvem som er selger/entreprenør.

I tillegg til IVA, tilkommer følgende kostnader:

A.J.D: Ca. 1, 5 % av skjøteverdien. Dette tilsvarer vår dokumentavgift, og må betales ved kjøp av ny bolig.

Notarius Publicus: Ca. 1.500 euro

Registreringskostnader, matrikkel: Ca. 700 euro

Registrering av vann og el-måler: Ca. 400 euro

Div. gebyrkostnader: Ca. 400 euro

Advokat utgifter: Ca. 1.700 euro

Ved kjøp av ny bolig i Spania vil ovenstående omkostninger utgjøre omlag 13 % av boligens kjøpesum. Nevnte omkostninger kommer i tillegg til selgers salgspris, altså kjøpesum + ca. 13 % omkostninger.

I forkant av kontraktsignering utarbeides et kostnadsoverslag for den valgte boligen, hvor alle omkostninger i forbindelse med kjøpet vil være beregnet og presentert.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring med dekning i Spania

Eiendomsnøkkelen AS megler i Spania underlagt norsk regelverk for kjøp og salg av bolig i utlandet til norske kunder.

Eiendomsmegling som utøves er underlagt det norske regelverket som forutsetter at vi har sikkerhetsstillelse og formues ansvarsforsikring for eiendomsmeglere. Dette er tegnet gjennom den kollektive forsikringsavtalen som Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) har i Tryg Forsikring.

Vår ovennevnte forsikring er utvidet til også å gjelde for våre oppdrag i Spania. Kjøper du bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS, vil eventuelle meglerfeil som fører til økonomiske tap for deg som kunde av oss, dekkes av denne forsikringen.

Forsikringen dekker NOK 15.000.000,- per oppdrag per skadelidt med totalt NOK 45.000.000,- i forsikringsperioden.

Per dags dato er vi det eneste norske eiendomsmeglerfirmaet som tilbyr en slik forsikringsdekning i forbindelse med kjøp av bolig i Spania – det representerer ingen ekstra kostnad for deg som kjøper å gjøre en trygg investering i din feriebolig.

Visningsreise med Eiendomsnøkkelen AS

Vi skreddersyr visningsreisen for å passe inn i din agenda på meget kort varsel.

Den ideelle visningsreisen går over 3 hele dager, gjerne over en langhelg. Da har vi god tid til å se på flere boligobjekter og vi får en god gjennomgang av alle praktiske forhold vedrørende et boligkjøp i Spania. Vi avlegger også et besøk hos vår advokat som vil gi en presentasjon av juridiske prosesser og tjenester de bistår med i forbindelse med bolighandelen.

I forbindelse med visningsreisen bistår vi med bestilling av flybilletter og hotell, vi står for transport til og fra flyplass og på visningsdagene. Vi tilrettelegger for hyggelige lunsjer og middager underveis.

Beliggenhet

Dette prosjektet ligger på den flotteste adressen i Sierra Cortina i Finestrat, vegg i vegg med 5-stjerners hoteller og eksklusive gourmet restauranter. I nærområdet finnes shopping-muligheter, flere golfbaner og fritidsparker. Det tar kun 10 minutter å kjøre til Benidorms strender, 30 minutter til Alicante flyplass og det tar 20 minutter å kjøre til havnen i Alicante. Rett i forkant av prosjektet ligger en «grønn lunge» som er vernet mot bygging i kommuneplanen.

Adkomst

Enkel adkomst fra bilvei/fortau til inngjerdet tomt. Elektrisk port system for innkjøring til garasjen. Godt med gateparkering for besøkende i området.


Prisantydning
695 000 EUR
Omkostninger
Ca. 13% av kjøpesum


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Kontakt megler

Greta Fossum

Eiendomsmegler MNEF
94144379 Send e-post
Greta Fossum

Dokumentasjon