UTLEID! Løren- Sjarmerende og solrik 3 – roms endeleielighet med herlig sydvent balkong

Kanonhallveien 56A,
0585 Oslo,

Prisantydning

16 000 NOK

Boligtype

Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Utleie

Fasiliteter

 • Balkong
 • Moderne
 • Alarm
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Balansert ventilasjon
 • Bredbåndstilknytning
 • Heis
 • Parkett
 • Sentralt

Beskrivelse

Velkommen til Kanonhallveien 56 A – en flott beliggende 3-roms hjørneleilighet med stor stue, utsikt, solrik balkong og god standard. Mulighet for å leie garasjeplas.

Leiligheten inneholder: Hyggelig entré med plass til klær og sko, lekkert kjøkken, pen stue med store vinduer og utgang til solrik balkong god plass til sittegrupper og gassgrill. Pent flislagt bad/wc, to soverom og praktisk innvendig bod.

Kort fortalt:

 • Delvis møblert
 • Solrik sydvendt balkong på 10 m²
 • Det er tillatt å benytte elektrisk og gassgrill på terrassene
 • Barnevennlig
 • Kjellerbod på ca. 5 m² følger leil.
 • Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning
 • Mulighet for å leie Garasje/P-plass (kr 1.000,- pr mnd)
 • Heis til alle byggets plan
 • Automatsikringer
 • Fyring og varmtvann er inkludert i mnd. betalte felleskostnader
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Verisure Alarm
 • Sykkelparkering utenfor og i fellesarealer ved bodene
 • Viken Fibernett leverer IP-telefoni, internett og digital-TV.

Beliggenhet:

Eiendommen ligger fint til på Løren i Oslo, et hyggelig boområde med alle tenkelige fasiliteter i kort avstand. Løren er omkranset av Hasle, Sinsen, Refstad og Økern. Her kan du bo godt i vakre og rolige, men likevel sentrale omgivelser. Sameiet ligger rett ved skulpturparken Peer Gynt. Parken er tilrettelagt med ballplass, lekeapparater, skulpturer av skuespillet Peer Gynt og sittegrupper og er et naturlig samlingspunkt på Løren. Videre er det umiddelbar nærhet til T-banen, Løren Torg og ellers alt hva Løren har å tilby. Løren har de senere årene hatt en voldsom utvikling, og fremstår i dag som et moderne boområde med store grønne lunger og et variert utvalg av servicetilbud. Det kollektive transporttilbudet er meget bra, med blant annet T-banestrekning og underjordisk stasjon som tar deg direkte til sentrum eller marka i tillegg til flere busslinjer bl.a. nr. 23 og flybussen. Videre er det sykkelfelt med nylig etablert bysykkelordning samt sykkelruter både mot marka og sentrum. Ved parkanlegg som ligger i umiddelbar nærhet har du også Kanonhallen som benyttes som kulturhus. Andre grønne lunger i gangavstand er blant annet Torshovdalen, Tøyenparken, Bjerkedalen park, friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin. Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy. Det er også taekwondo, wushu og andre kampsportklubber i området.

Dagligvarehandel og servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Rema 1000, Kiwi og Prix. Ønsker du ytterligere servicetilbud, er Løren Torg et hyggelig nærsenter med dagligvare, apotek og velværetilbud. Løren har også en hyggelig handlegate. Kaffebrenneriet på Løren og har blitt et naturlig samlingspunkt. Videre finner man både Baker Hansen og Peppes Pizza like i nærheten. Servicetilbudet utvikles stadig og Løren Spiseri har nylig åpnet på Løren Torg med flotte lokaler og god mat. I tillegg er det gangavstand til Økern Sentrum hvor det er vedtatt at et av Oslos største kjøpesenter skal bygges sammen med badeland, kino, boliger og kultur.

Skole/Barnehage: Boligen har gangavstand til barneskolene Sinsen, Løren og Refstad. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke og Kuben videregående, samt et godt utvalg av barnehager. Det er i tillegg kort vei med t-bane til høyskolene: Handelshøyskolen BI Nydalen og Universitetet på Blindern. Fra Løren tar det ca. 6 minutter med t-banen til Nydalen og ca. 11 minutter til Blindern.

Kollektivtransport Området gir mulighet for god offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Løren T-banestasjon ligger kun 300 meter unna, med underjordisk stasjon.

Tidsavstander med bil Med bil fra Løren Torg tar det ca.: 2 min til Sinsen. 2 min til Økern. 5 min til Alna Senter. 6 min til Oslo S. 29 min til Oslo lufthavn.

Tidsavstander med t-bane 2 min til Økern. 4 min til Storo Senter. 6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI). 19 min til Oslo Sentralstasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse: Totalt bruttoareal: 90 kvm Totalt bruksareal: 81 kvm Totalt primærrom: 70 kvm.

Bruksareal 81 kvm: Bad, entré/gang, stue/kjøkken, to soverom, innvendig bod og nettingbod i felles bodanlegg.

Primærrom 70 kvm: Bad, entré/gang, stue/kjøkken og to soverom.

Sekundærrom: Nettingbod i felles bodanlegg på ca. 7 kvm og innvendig bod på ca. 4 kvm.

Standard: Meget flott og attraktivt beliggende 3-roms hjørneleilighet på Løren. Sydvestvendt balkong med gode solforhold og flott utsikt mot populære Lørenparken.

Entré/gang: Hyggelig entré/gang med tilgang til praktisk innvendig bod med gode lagringsmuligheter.

Stue: Stue med åpen kjøkkenløsning: Særdeles pen og romslig stue med store vindusflater og god plass til sofagruppe. Sjarmerende karnapp benyttet som lesekrok avdagens eier. Fra stuen er det utgang til solrik sydvestvendt balkong på ca. 10 kvm med god plass til utemøbler og grill. Sol store deler avdagen fra ca. 09:00 – 21:00 på sommerstid. Fra balkongen er det utsikt mot populære Lørenparken.

Kjøkken: Pent kjøkken med hyggelig spiseplass, og god plass til spisestuebord. Oppgradert Sigdal kjøkkeninnredning med stilfulle sorte glatte fronter med eik kantlister, laminat benkeplate, ventilator, oppvaskkum, fliser på vegg over benk og takhøye overskap. Integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og microovn.

Bad/WC: Romslig og pent flislagt badeværelse med dusjhjørne, baderomsinnredning, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vannbåren varme i gulv.

Hovedsoverom: Lyst, romslig og hyggelig hovedsoverom med stor påkostet skyvedørsgarderobe og god plass til dobbeltseng.

Gjesterom/barnerom: Pent soverom med garderobe og plass til dobbeltseng.

Følgende medfølger i leiligheten: kombiskap, keramisk platetopp, stekeovn, microbølgeovn, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Veggmontert 65″ tv i stuen samt en mindre tv i hovedsoverommet, begge med Altibox receiver. Fiber Internett 1G/bit er inkludert i husleien.

Alarmsystemet leveres av Verisure, leietager videretegner dette om ønskelig.

Pakering: Leiligheten disponerer også en garasjeplass i lukket garasjeanlegg. Denne kan leies ut mot et tillegg på 1000kr i mnd om ønskelig. Eller vanlig gate parkering etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming: Fjernvarmeanlegg med radiatorer, samt vannvarme i baderomsgulv. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Ingen fast elektrisk oppvarming.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Ca. 01.10.2018
Leietid: 01.10.2018 – 01.10.2021 (mulighet for å utvide leieperioden til 01.10.2022)

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.06.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.09.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.06.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Alen Putes
Mobil: 93203259


Prisantydning
16 000 NOK


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Adresse

Kanonhallveien 56A,
0585 Oslo,
Norge
Finnkode: 126109780.