Funkisvilla i Cumbre del Sol – sitt på verandaen og nyt utsikten til Ibiza

Prisantydning

3 000 000 EUR

Boligtype

P-Rom

907 m2

Antall soverom

5 soverom

Byggeår

2019
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Enebolig
Byggeår
2019
Primærrom
907 m2
Tomteareal
2000 m2 (eiet)
Soverom
5

Arealbeskrivelse

Enebolig over tre plan med:
5 soverom
7 bad
åpen stue- og kjøkkenløsning
kontor
omkedningsrom
spillrom
gjestesuite med stue og bad
spa avdeling med sauna, jacuzzi og trimrom
over 200 kvm veranda med infinity basseng, grillkjøkken og jacuzzi

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Balkong
 • Ingen gjenboere
 • Moderne
 • Utsikt
 • Alarm
 • Barnevennlig
 • Garasjeplass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Vaktmestertjeneste
 • Vektertjeneste
 • Turterreng
 • Balansert ventilasjon
 • Bredbåndstilknytning
 • Livsløpstandard
 • Bademulighet
 • Hage

Beskrivelse

En unik og moderne enebolig, en komposisjon bestående av to deler. Hoveddelen er i kube-form og huser fire soverom, tre av de en-suite, master bedroom er også en-suite og har i tillegg et stort omkledningsrom samt en kontoravdeling. Layouten av denne seksjonen er komplett med adgang til garasje med plass til tre biler, eget spillrom og utgang til bassengområdet. Den andre delen av huset består av en åpen stue- og kjøkkenløsning, fra kjøkken har man adgang til vaskerom og lagerrom. Fra denne delen går man rett ut til en herlig veranda. Verandadørene kan kjøres inn i veggen(skjult), slik at man får en helt åpen løsning ut til verandaen. Her er det også en helt egen gjesteavdeling med soverom, bad og dagligstue. I husets egen spa-avdeling finnes både trimrom, boblebad og badstue. Huset har over to hundre kvadratmeter veranda, og her er det både infinity-svømmebasseng, boblebad og et generøst grillkjøkken.

Utsikten fra tomten er helt magisk – Middelhavet, Ibiza og frodig natur vil trollbinde deg!

Kontakt eiendomsmegler Greta Fossum for detaljert informasjon angående plantegninger og teknisk standard.

 

HVORFOR VELGE EIENDOMSNØKKELEN AS:

Eiendomsnøkkelen er det ENESTE norske eiendomsmeglerfirmaet i Spania som kan tilby deg en «sov godt om natta-garanti» når du skal realisere boligdrømmen i utlandet.

Bolighandel og pengetransaksjoner innebærer risiko for økonomiske tap, og Norge har et av verdens strengeste lovverk som skaper trygge rammer for deg som kjøper.

Boligkjøp i Spania innebærer langt større risiko, der eksisterer ikke et tilfredsstillende lovverk som sikrer deg og investeringen din mot feil og uærlig meglervirksomhet.

Eiendomsnøkkelen er det eneste norskregistrerte eiendomsmeglerfirmaet som formidler bolig i Spania i henhold til norsk lov om eiendomsmegling og følgelig lovpålagt sikring av dine penger.

Vi gir deg:

 • Norsk ansvarsforsikring med full dekning i Spania for økonomiske tap forårsaket av eiendomsmegler.
 • Bank garanti for alle innbetalinger ved investering i nybygg. Det er vårt ansvar som norsk eiendomsmegler å kvalitetssikre bankgarantien før utbetaling til selger.
 • Alle betalinger skjer til vår norske klientkonto som er beskyttet mot kreditorbeslag. Klientkonto er en særnorsk ordning, som ingen spanske foretak kan tilby.
 • Trygg investering i din ferieboligdrøm i Spania helt uten ekstra kostnad. Våre boligpriser er nøyaktig de samme som hos våre konkurrenter, hos oss medfølger sikringen av din investering og vårt norske megleransvar gratis.

 

Eliminer enkelt, greit og kostnadsfritt risikomomentet i ferieboligdrømmen, kjøp din bolig i Spania via Eiendomsnøkkelen AS

 

Beliggenhet

Villaen ligger i Cumbre del Sol, i byen Poble Nou de Benitachell. Villaen oppføres her i et område spesialtilpasset for oppføring av designvillaer og og boliger i høy prisklasse. Cumbre del Sol betegnes som et resort, og her har du alle fasiliteter tilgjengelig: kjøpesenter, restauranter, matbutikker, internasjonal skole, tennisanlegg, ridesenter, postkontor og ved stranden er det selvfølgelig en herlig strandbar.

Costa Blanca Nord

Costa Blanca Nord ligger i provinsen Alicante og denne kyststripen strekker seg fra Denia i nord til Alicante by. Costa Blanca Nord har i flere tiår vært et attraktivt område for nordmenns investering i bolig i Spania, og da spesielt i de populære byene Denia, Calpe, Altea, Albir, Alfaz del Pi, Villajoyosa og Benidorm. Nærmeste flyplass ligger i Alicante og kjøreturen hertil er behagelig kort. Costa Blanca Nord er området der kyst møter dramatiske fjell og frodig naturlandskap. Her har generell turisme og kjøp av bolig blomstret over flere år, og all infrastruktur inkludert kollektiv transport er meget godt utviklet. Flotte sandstrender og idylliske bukter mellom klippene, leder deg ut i det turkisblå Middelhavet. På Costa Blanca Nord har vi et godt utvalg av boliger til salgs, både leiligheter, rekkehus og eneboliger. Hva med en ferieleilighet ved stranden i vakre Villajoyosa? Eller kan vi friste med en enebolig som rommer hele familien i Altea, med utsikt helt til Benidorm og Middelhavet selvfølgelig.

I Denia har vi både eneboliger og rekkehus med sentral beliggenhet, og det er kort gangvei til en av områdets flotteste sandstrender. Costa Blanca Nord har flere golfbaner som holder internasjonal standard, og vi har både leiligheter og eneboliger som ligger slik til at du enkelt kan spasere rett inn i spillet. I Finestrat har vi luksuriøse rekkehus og eneboliger med den beste beliggenhet, med kort vei til golf, innkjøpsmuligheter og strandpromenaden i Benidorm.

Costa Blanca Nord har et behagelig klima med gjennomsnittstemperatur på 20 grader, og mer enn 300 soldager i året. Regionen er et godt valg for beliggenhet ved kjøp av bolig i Spania, og vi har mange vakre eiendommer å vise deg her. Vi følger deg trygt gjennom hele kjøpsprosessen, og vi er den eneste norske eiendomsmegleren som kan tilby deg norsk ansvarsforsikring ved kjøp av bolig på Costa Blanca Nord.

 

Adkomst

Adkomst fra bilvei og fortau til garasjeanlegg og husets hovedinngang.


Prisantydning
3 000 000 EUR
Omkostninger
Ca. 13% av kjøpesum


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Kontakt megler

Greta Fossum

Eiendomsmegler MNEF
94144379 Send e-post
Greta Fossum

Dokumentasjon