Bungalows og rekkehus i Aguas Nuevas

Prisantydning

157 000 EUR

Boligtype

P-Rom

67 m2

Antall soverom

2 soverom

Byggeår

2018

Eierform

Eier (Selveier)
Se dokumentasjon Ta kontakt
Boligtype
Leilighet
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2018
Primærrom
67 m2
Soverom
2

Arealbeskrivelse

Bungalows:
2 og 3 soverom
2 bad
1. etasje med hage, 2. etasje med takterrasse
Privat parkering i lukket urbanisasjon

Rekkehus:
3 soverom
3 bad
Privat hage med terrasse
Veranda i 2.etasje
Privat biloppstillingsplass i innkjørsel

Fasiliteter

 • Air Condition
 • Balkong
 • Ingen gjenboere
 • Moderne
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Vaktmestertjeneste
 • Bredbåndstilknytning
 • Livsløpstandard
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Hage

Beskrivelse

Prosjekt bestående av bungalows og rekkehus i lukket urbanisasjon.

Store fellesarealer inkluderer hageanlegg, bassengområde med stort basseng, oppvarmet boblebad og barnebasseng.

Boligene leveres med:

Komplett kjøkkeninnredning og hvitevarer

Baderomsinnredning og varmekabler i gulv

Integrerte garderobeskap på soveværelser

Pre-installasjon for klimaanlegg

Varmtvannsbereder og solcellepanel for oppvarming av vann

Privat parkeringsplass på området/privat del av tomt

 

Kontakt eiendomsmegler for mer informasjon og oppdatert tilgjengelighet.

 

Investering i ny bolig er forbundet med risiko, både i Norge og i Spania

Investering i bolig under oppføring i Norge er den mest lovregulerte handelen du kan gjøre, dette fordi det er en handel forbundet med en viss risiko. Det skjer at forbrukere lider økonomiske tap, dette som følge av entreprenører som ikke leverer i henhold til avtale, eller fordi eiendomsmegleren gjør feil.

I Norge er det nå slik at en entreprenør er pliktig til å stille bankgaranti via sin bank for et hvert innbetalt beløp i byggeprosessen. Går entreprenøren konkurs underveis i byggeprosessen, er bankgarantien utstedt fra entreprenørens bank din sikkerhet for at du får tilbakebetalt innbetalte beløp direkte fra banken.

Eiendomsmegleren må ha en ansvarsforsikring som dekker forbrukerens økonomiske tap opp til kr. 45.000.000,- som følge av feil begått av megler. Gjør megler feil eller kommer med lovnader som ikke innfris og du lider et økonomisk tap, vil ansvarsforsikringen dekke dette.

Eiendomsmeglerfirmaet er også forpliktet til å ha en klientkonto i norsk bank som er beskyttet mot kreditorbeslag – her settes alle pengeoverføringer fra klienter, de skal ikke inn på firmakonto. Finanstilsynet utfører jevnlig og streng kontroll av eiendomsmeglerfirmaenes klientkontoer. Dersom eiendomsmegleren underveis i prosessen skulle gå konkurs, vil alle klientmidler/kundenes penger stå uberørt på klientkontoen.

 

Utdrag fra regjeringen.no:

Eiendomstransaksjoner kan være kompliserte transaksjoner som omfatter store økonomiske verdier for partene som er involvert. Dette gjør at både selger og kjøper i mange tilfeller kan ha behov for kvalifisert rådgivning. Det kreves derfor konsesjon for å drive eiendomsmeglingsvirksomhet. Sentrale vilkår for slik konsesjon er blant annet at foretaket stiller sikkerhet og har en tilstrekkelig robust økonomi. Foretaket må også ha en fagansvarlig som er utdannet eiendomsmegler, har advokatbevilling eller er jurist med særskilt tillatelse fra Finanstilsynet. 
Tittelen ”eiendomsmegler” er forbeholdt personer med eiendomsmeglerbrev.

https://www.regjeringen.no/no/tema/okonomi-og-budsjett/finansmarkedene/eiendomsmegling/id449231/

 

Du reiser til Spania og skal investere gjerne flere millioner kroner i en ny bolig, og her øker risikoen noe mer, du er utlending som skal kjøpe bolig i et fremmed land!

Eiendomsnøkkelen AS er det eneste norskregistrerte eiendomsmeglerfirmaet som har tillatelse til å formidle bolig i Spania underlagt det norske regelverket for kjøp og salg av bolig under oppføring.

Vi er den eneste eiendomsmegleren som helt uten ekstra kostnad sikrer investeringen din med:

Bankgaranti for ethvert innbetalt beløp via entreprenørens bank.

Ansvarsforsikring i Tryg Forsikring. Gjør vi som meglere feil, er eventuelle økonomiske tap du måtte lide forsikret opp til kr. 45.000.000,- i Spania.

Klientkonto i norsk bank som ikke er gjenstand for kreditorbeslag. Alle dine pengetransaksjoner skal gå via vår klientkonto, og her er vi ansvarlig for alle utbetalinger på vegne av deg.

 

I Spania kan hvem som helst starte et eiendomsmeglerfirma, det kreves ingen utdannelse for å formidle boliger, man må ikke stille sikkerhet og klientkontoer eksisterer ikke, ei heller er man forpliktet til å ha en særskilt ansvarsforsikring.

I Spania kan også de fleste meglerfirmaene formidle de aller fleste prosjektene entreprenørene har på markedet, for de er det viktigste at boligene blir solgt og ikke hvilket meglerfirma det går via.

Du står nå overfor en situasjon hvor du kan velge: Investere via et spansk firma som kun må forholde seg til det spanske regelverket, eller investere i bolig under oppføring i Spania via en norsk eiendomsmegler med norsk sikkerhet for din investering.

Uansett hva du velger vil prisen være nøyaktig den samme, men risikoen vidt forskjellig!

 

Velkommen som kunde hos Eiendomsnøkkelen AS – Trygg investering i bolig i Spania.

 

Beliggenhet

Adresse:

C/ Maria san Gil Noain con C/ Cesar Mateo Cid – 03183 – Torrevieja

Prosjektet ligger i det populære Aguas Nuevas i Torrevieja. Kort vei til alt av fasiliteter som butikker, restauranter, kjøpesenter og offentlig kommunikasjon. Gangavstand til strand, og kun et par minutters kjøretur til La Mata-stranden, områdets fineste sandstrand.

 

Adkomst

Enkel adkomst via gate/bilvei til lukket urbanisasjon.


Prisantydning
157 000 EUR
Omkostninger
Ca. 13 % av kjøpesum


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Velkommen til visning

Kontakt oss for visning.

Kontakt megler

Greta Fossum

Eiendomsmegler MNEF
94144379 Send e-post
Greta Fossum

Dokumentasjon